wojt pisze:Witam wszystkich, zwłaszcza stałych bywalców. Jestem świeżuteńki jak noworodek w tym temacie - tzn., i na forum i w sprawie tourana. Przymierzamy się do zakupu vw tourana 1,9 TDI z 2003r. i bardzo pomogłoby mi sprawdzenie jego historii po nr VIN WVGZZZ1TZ4W030090. BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC
Witam,
zamierzam kupić Tourana z takim Vin WVGZZZ1TZ6W228485
potrzebuje info co i jak, podobno przyjechał z Francji lecz kolor wskazuje na niemiecka taxi da się to sprawdzić?
pozdrawiam wszystkich
06-05-2014
Pomoże ktoś ? była to taksówka czy nie, to jest ważna sprawa przed zakupem
08-06-2014
ale forum!!!!! likwiduje konto!!! szkoda czasu!!
Ostatnio zmieniony czw maja 08, 2014 07:00 przez filemon, łącznie zmieniany 2 razy.
Planuję zmienić moją Fabię na coś większego (najlepiej Turka)
Wpadł mi w oko jeden.
Proszę o pomoc w weryfikacji prawdziwego przebiegu
VIN:
WVGZZZ1TZ4W117282
Witam.
Czy ta opcja jeszcze działa? Również chciałbym prosić o sprawdzenie historii auta z VIN WVGZZZ1TZ9W003098. Chodzi mi głównie o przebieg oraz wersję silnika i wyposażenie.
Z tego co widzę większość osób pytających się ostatnio o przebieg ma poniżej 10 postów odnoszę wrażenie, że tylko po to się rejestrują. Proszę wziąć pod uwagę, że kolega może nie mięć czasu patrząc kiedy ostatni raz odpisał w tym temacie.
Pozdrawiam i dziękuje koledze za pomoc
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
JEDARO pisze:Z tego co widzę większość osób pytających się ostatnio o przebieg ma poniżej 10 postów odnoszę wrażenie, że tylko po to się rejestrują. Proszę wziąć pod uwagę, że kolega może nie mięć czasu patrząc kiedy ostatni raz odpisał w tym temacie.
Pozdrawiam i dziękuje koledze za pomoc
Chcemy dołączyć do tak zacnego grona Turkomaniaków