szczyku pisze:
Mógłby ktoś napisać jak i gdzie wywalić pliki, aby mapy weszły na kartę 16GB, ewetualnie gdzie zakupie/dopsuje większa kartę pod moje DM.
Katalogi typu DE, CZ, HR, LT, BY, NL......pakiety językowe
Katalogi Seat, Man
I stykni
Dzien dobry
Jesli ktos ma wiedze i chcialby sie nia podzielic
Czy w DM wersja 5C0035680E mozna uaktualnic
wersje oprogramowania z 3... do 478t? Oraz czy
przynosi to jakiekolwiek korzysci w postaci innych nowych funkcji, szybszego dzialania, plynniejszego dzialania, dodatkowe menu, wybor innych skinow itd.
Oraz czy jest warte to zachodu czy lepiej dac sobie spokoj.
Dziekuje
YOX jest ogień
Pany. Czy coś takiego jak car stick LTE zabangla w DM? Mam dwa takie urządzenia i chciałem to odpalić ale nic na radio się nie dzieje (chyba ze trzeba ustawić) najpierw świeci czerwona dioda następnie miga zielona (karta sim zamontowana) ?
mcaris pisze:YOX jest ogień
Pany. Czy coś takiego jak car stick LTE zabangla w DM? Mam dwa takie urządzenia i chciałem to odpalić ale nic na radio się nie dzieje (chyba ze trzeba ustawić) najpierw świeci czerwona dioda następnie miga zielona (karta sim zamontowana) ?
Chciałbym mieć
Wcześniej na sw0253 wewnętrzna karta wifi działała w takim sensie że DM wykrywał usługi ale potrzebował kodu aktywacyjnego ale po aktualizacji do 0478 wifi już nie bangla i chciałem to ogarnąć przez carstick bo widziałem że chyba spacewalker "uruchamia" carnet.
Ale radio nie wykrywa tych "gwizdków" mam dwa jeden z literką E drugi F
...jesli masz nadal hw < 31 to wifi po aktualizacji do sw 04... nie zadziala (stary modul BT) musisz albo wrocic do 02... albo zdobyc front panel z wersj 03.../04... ew. BT z niego
tberent pisze:Działa wifi w 4xx. Przynajmniej u mnie.H41 0472
... a dlaczego ma nie dzialac skoro masz hw41 i sw 04... ? u ciebie nawet downgrade do 03..bedzie dzialac
... przełoz front z sw 02... i wtedy zobacz czy na Twoim h41 dziala
Wifi z sw0478 i h21 tak jak pisze yox nie zadziała brak sterownika dla modułu UGZZF-1 01A.
Dla tego pomyślałem że może z ori carstick zabangla.
Chba że ktoś ma na zbyciu modułu UGZZF-1A1A