Wysłane z mojego CPH2015 przy użyciu Tapatalka
Może ci sie przyda...marcyb3 pisze:Osobiście pierwszy raz mam do czynienia z takim radiem więc proszę po ludzku
Właśnie lista obsługiwanych kodów jest 3 razy większa jak tych aktywnychspacewalker pisze:Zobacz jakie kody są na liscie obslugiwanych.
Jezeli nic tam nie ma to wszystko masz aktywne.
A co mozna zrobic....np wymienic na 9.2"
jak nie ma komunikatu o CP to :g_b pisze:Witajcie. Wpadlo w moje rece mib st2 pq. To moje pierwsze spotkanie z ta jednostka, po podpieciu na stole nie pokazuje CP, czy to znaczy ze jest odblokowane? Radyjko ma do wymiany wyswietlacz, wlasciwie dotyk, niestety dotyk dziala bardzo kiepsko, czesc wyswietlacza nie regauje na dotyk. Czy ktos z Was (ekspertow) zmienial sam dotyk? Dzieki
Elo elo.spacewalker pisze:jak nie ma komunikatu o CP to :g_b pisze:Witajcie. Wpadlo w moje rece mib st2 pq. To moje pierwsze spotkanie z ta jednostka, po podpieciu na stole nie pokazuje CP, czy to znaczy ze jest odblokowane? Radyjko ma do wymiany wyswietlacz, wlasciwie dotyk, niestety dotyk dziala bardzo kiepsko, czesc wyswietlacza nie regauje na dotyk. Czy ktos z Was (ekspertow) zmienial sam dotyk? Dzieki
- jeszcze go nie ma, i na stole sam sie zapnie po ok 40 min
- zostało zdjęte - sprawdz w bledach
-jest pacz - i się odblokuje samo po resecie jak się zablokuje
Podpiąłeś ten konwerter bo też nie wiem jak go podpiąć?g_b pisze:spacewalker pisze:g_b pisze: -- 18 lut 2022, o 12:30 --
Hej, zakupilem konwerter do kamery od rnsa, sa 3 przewody, czarny, czerwony i zolty. Podpowiedzcie prosze co z zoltym zrobic. Oba przwody dac 12v po zaplonie?? Czy zolty podpiac pod wsteczny? podpisany jest 'back', tak chinczyki przetlumaczyli.
PS mapki 22/23 dostepne
HMI musi byc zpaczowane z MQB, bo fabryczne w PQ miało tylko 4g_b pisze:
Chlopaki, podpowiecie prosze swiezakowi w jaki sposob dodac 6 kontaktow w menu telefon?
Dziekowac