Powiem ze dwie grzechotki proxona zniszczylem choc jakies liche owszem nie sa. Tez sie czaje na te plasko-oczkowe ale jakos bardziej mi podchodza yato. Zestaw taki ze mamy dwustronne klucze sklada sie z 8 9 10 11 12 13 14 15 17 19. Koszt takiego czegos to 130 zl. Brakuje jak dla mnie waznych dwoch rozmiarow 16 i 18 ale spoko bo mozna dokupic osobno to tylko 30 zl. Rozmiary 15 16 i 18 to dosc przydatne sa bo skrzynie przykrecane sa na takie sruby rozruszniki i zawieszenia.
Yato ma to pod oznaczeniami yt-5038 oraz ten pojedynczy yt-5034.
yox pisze:... idzie do mnie gała od Scirocco R-Line... jak się bawić, to się bawić
Bez "rzeźbienia" się pewnie nie obędzie. Ja musiałem skrócić drążek o dobre 5cm.i go zeszlifować z jednej strony bo waliłem łapą w radio. A zakladałem piłkę golfową.
To juz dwa mody bo robisz przy okazji shorta. Tez mam w sharanie galke z mieszkiem od turka wstawiona i patyk ucialem o jakies 5 cm. Szybciej biegi zmieniam.
Właśnie kurier mi przyniósł paczuszkę, a w niej kilka kluczy do mojej kolekcji od zaprzyjaźnionego przedstawiciela HAZET-a.
Od razu poczułem że święta już już
Hazet tez mam ze dwa jakies klucze. Lubie stanleya za dokladnosc wykonania. Zakladasz na srube i zero luzu. Klucz 10 to rowne 10mm nie jakues 10.4mm itp. Generalnie uzywam king tony bo twarde i dozywotnia gwara.
Łuki 82 pisze:Dziś przyszły pokrowce, na razie tylko przód założyłem, reszta jutro.
gdzie kupiłeś i jaka cena?
Alledrogo, cena 331 z przesyłką dziś założony tył i do reklamacji pokrowce na tylne zagłówki, dali trzy do środkowego ale ogólnie jeżeli chodzi o jakość to bardzo dobre oraz spasowane, montaż to pestka.
Łuki 82 pisze:Dziś przyszły pokrowce, na razie tylko przód założyłem, reszta jutro.
gdzie kupiłeś i jaka cena?
Alledrogo, cena 331 z przesyłką dziś założony tył i do reklamacji pokrowce na tylne zagłówki, dali trzy do środkowego ale ogólnie jeżeli chodzi o jakość to bardzo dobre oraz spasowane, montaż to pestka.
może dali ci do nowej wersji tam są trzy takie same zagłówki