... jakby był w sierpniu, kiedyś... to z miłą chęciąspacewalker pisze:na zlot się zapisz ......yox pisze:Potwierdzam, u mnie, dzieki spacewalker licznik 3D ori EU, hula w UK az milo

... jakby był w sierpniu, kiedyś... to z miłą chęciąspacewalker pisze:na zlot się zapisz ......yox pisze:Potwierdzam, u mnie, dzieki spacewalker licznik 3D ori EU, hula w UK az milo
Z chęcią się podczepię bo chyba uwaliłem swój eeprom w 872F diesel. Licznik na szczęście był/jest na Testypablllo.w pisze:Witam
poratuje ktoś plikiem bin. z vag k+can commandera
do licznika z pełnym FIS
liczniki z końcówką
870
871
872
benzyna 1,6 rocznik 2005 no ale dieslem taż nie pogardzę
2003 to jeden kabel z czujnika paliwa, więc licznik 870 lub 871adamos31 pisze:Witam Wszystkich mam pytanie mam tourana z 2003r. czy ogarnę w tym manualu ten Licznik VW Touran 1T0920872F końcówka F czy musi być inna czy obojętnie.
Wiesz jakie oznaczenie ma licznik 3D, albo kolorowy licznik, jak je odroznic po samych zdjeciach na aukcjach? Chcialbym cos takiego u siebie, ale nawet za bardzo nie wiem jak tego szukac i nie wiem z jakimi kosztami sie to wiaze. Z gory dziekuje za podpowiedzi i przepraszam za brak polskich znakowyox pisze:Potwierdzam, u mnie, dzieki spacewalker licznik 3D ori EU, hula w UK az milo
Dziekuje bardzo za podpowiedzyox pisze:... a spójrz (Tomi) co ma w 'podpisie' spacewalker:
"Aktualizacja liczników z SW 06xx (np 0606, 0609, 0611) do 3D !!!"
... oznacza to, że jak znajdziesz kolor licznik z w/w SW istnieje możliwość aktualizacji tych zegarów do 3D
XXX XXX 88X 3 od końca jeśli jest "8" oznacza EU, przedostatnia jeśli "8" oznacza kolor lub 3D...do Tourana pasują: bez zmaiany obudowy liczniki od Caddy lub Tourana...
Twoj pierwszy post powinien byc w dziale powitalniaadek_kam pisze:Witam serdecznie to mój pierwszy post tutaj wiec proszę o wyrozumiałość
A mianowicie jak wyglada sprawa z montażem licznika z 1t3 pacjent to przedlift
2005 obecnie z pełnym mfa
Znacie może kogoś kto odpłatnie by mi przygotował taki licznik pozdrawiam
a o reszcie jest na forumadek_kam pisze:.....
A mianowicie jak wyglada sprawa z montażem licznika z 1t3 pacjent to przedlift
2005 obecnie z pełnym mfa
....