na pewno doming wygląda lepiej, na pewno sito jest trwalsze, monitoruję trwałość domingów i nie ma zastrzeżeń, producent mówi że nie miał uwag co do trwałości, być może mogła być jakaś partia źle podklejonych i wtedy mogło się zdarzyć że odchodzą, na ten moment nie mam żadnych uwag żę coś się dzieje nie tak, sam używam na swoich autach i nie zauważyłem nic niepokojącego
@gregor88 - mam już przygotowane dla ciebie wszystko (ramki i emblematy), przepraszam ale ostatnio raczej lekarze i rehabilitanci mnie widują i muszę liczyć na pomoc innych przy wysyłkach...
do weekendu powinny ramki zaległe do wszystkich dojść
Dzisiaj specjalnie sprawdzałem ramki w autkach kolegów z salonów Audi i VW wykonane w technologii ''doming"i niestety muszę napisać,że w jednych i drugich po paru latach użytkowania i jedne i drugie zaczynają się odklejać.No cóż,widocznie taki już ich urok,ale tak jak napisałeś,będzie to bodźcem do zakupu nowych
dymek pisze:Dzisiaj specjalnie sprawdzałem ramki w autkach kolegów z salonów Audi i VW wykonane w technologii ''doming"i niestety muszę napisać,że w jednych i drugich po paru latach użytkowania i jedne i drugie zaczynają się odklejać.No cóż,widocznie taki już ich urok,ale tak jak napisałeś,będzie to bodźcem do zakupu nowych
mam od ciebie wpłatę na RPTDx2 ale nie podałeś danych do wysyłki, jadę zaraz na pocztę a mam ograniczone zdrowotnie możliwości poruszania się więc później nie wiem kiedy będę mógł wysłać
dymek pisze:Dzisiaj specjalnie sprawdzałem ramki w autkach kolegów z salonów Audi i VW wykonane w technologii ''doming"i niestety muszę napisać,że w jednych i drugich po paru latach użytkowania i jedne i drugie zaczynają się odklejać.No cóż,widocznie taki już ich urok,ale tak jak napisałeś,będzie to bodźcem do zakupu nowych
mam od ciebie wpłatę na RPTDx2 ale nie podałeś danych do wysyłki, jadę zaraz na pocztę a mam ograniczone zdrowotnie możliwości poruszania się więc później nie wiem kiedy będę mógł wysłać
Dane podałem (z tego co pamiętam ) w tytule przelewu.Dzisiaj podałem Ci je na e-mail.Pozdrawiam!