karl pisze:Ale zawsze można podnieść moc auta jak nie spełnia oczekiwań i bedzie
nie no zawsze można jeszcze zmienić turbo pompki itd. albo pójść dalej wymienić silnik na mocniejszy ale chyba nie o to tu chodzi
przepraszam za OT ale chodzi mi o to, żeby dobrze doradzić
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
Wersja Conceptline, przedni grill nie z tego auta.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Ogólnie jak widzę imitacje chromu na dolnej listwie pod oknami to mi się juz odexhciewa. Felgi aluminiowe z wersji Freestyle.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Baśnie z tym przebiegiem. Nie wierzę. Albo był walony.
Fakt, że bardzo fajnie wyposażony, no i ten motor. Idealny to Tourana. Miałem przyjemność jechać takim i naprawdę super się prowadzi.
Ostatnio zmieniony czw lut 05, 2015 20:52 przez himi, łącznie zmieniany 1 raz.
Był Touran 1,9 TDI
jest Octavia II FL 2,0 TDI CR 140km
Powiem tyle, zobacz ile takie auto z takim przebiegiem kosztuje w DE, do tego koszty sprowadzenia plus opłaty i zarobek dla handlarza. Z doświadczenia powiem ze się nie opłaca na handel do nas.
aki pisze:Powiem tyle, zobacz ile takie auto z takim przebiegiem kosztuje w DE, do tego koszty sprowadzenia plus opłaty i zarobek dla handlarza. Z doświadczenia powiem ze się nie opłaca na handel do nas.
Zawsze trzeba włączyć zdrowy rozsądek, a już na 200 procent przy PPHU Zdzichu i temu podobnych. Oni żyją z tego, co przywiozą. Zarobek musi być, a tu masz cenę super atrakcyjną za tę opcję i przebieg. Znikąd się nie wzięła. Francja= zapomnij o weryfikacji.
wkpwojtek - tak się właśnie kupuje marzenia
Był Touran 1,9 TDI
jest Octavia II FL 2,0 TDI CR 140km