Polowanie na Turanka
- WJ
- Użytkownik
- Auto:: 1,9 BXE, model 2009
- Imię:: Waldek
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
Witam.
Jest kolejny. Co sądzicie? Cena nie za wysoka?
http://allegro.pl/show_item.php?item=2147919235
PS. W opisie ogłoszenia jest błąd - silnik faktycznie to 1,9 a przebieg 190000.
Jest kolejny. Co sądzicie? Cena nie za wysoka?
http://allegro.pl/show_item.php?item=2147919235
PS. W opisie ogłoszenia jest błąd - silnik faktycznie to 1,9 a przebieg 190000.
- WJ
- Użytkownik
- Auto:: 1,9 BXE, model 2009
- Imię:: Waldek
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
Panowie oświećcie mnie. Po czym odróżnić czy to Webasto czy postojowe, lub które z nich jest?Rauko pisze:Nie napisał że ma ogrzewanie postojowe, tylko że ma Webasto, więc nie kłamie
Ciekawe jak radzi sobie z wracającym do domu zygzakiem "mocno zmęczonym"....pasażeremRauko pisze:Ale to jest dobre "funkcja doświetlania drogi do domu"

- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Temat wałkowany wiele razy na forum. Przeczytaj sobie Manual kolegi Jarrego o rozbudowie dogrzewacza do ogrzewania postojowego - przyklejony na samej górze w odpowiednim dziale. Tam jest wszystko ładnie opisane - wartoWJ pisze:Panowie oświećcie mnie. Po czym odróżnić czy to Webasto czy postojowe, lub które z nich jest?Rauko pisze:Nie napisał że ma ogrzewanie postojowe, tylko że ma Webasto, więc nie kłamie

O tu:
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=28
- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
Witam
Na allegro jest ponad 1200 Turów
Ja polecam nastepujące wersje:
1. 2008 lub młodsze - wyeliminowane wiele wad konstrukcyjnych silników
2. 2.0 TDI 140/170 bez "podkręcania" mocy - 1.9 tdi jest trwały ale... nie jeździ a pali tyle samo
3. Skrzynię DSG - jest trwała jak manual pod warunkiem własciwego serwisu i wymiany oleju w mokrych sprzęgłach co 60 tys. km - robiono test DSG w Pasku i rozebrano ja po 150 tys. - żadnego zużycia i awarii.
4. Auto z pewną historią ( wypadkowość / przebieg / obsługa ) a więc najlepiej serwisowana salonka od I właściciela )
5. Wersja Highline z dodatkami - skóra / navi / szyberdach
No takich aut jest już niewiele na aukcjach i zwykle kosztują, ale potem Wiesz co masz.
Na allegro jest ponad 1200 Turów

1. 2008 lub młodsze - wyeliminowane wiele wad konstrukcyjnych silników
2. 2.0 TDI 140/170 bez "podkręcania" mocy - 1.9 tdi jest trwały ale... nie jeździ a pali tyle samo
3. Skrzynię DSG - jest trwała jak manual pod warunkiem własciwego serwisu i wymiany oleju w mokrych sprzęgłach co 60 tys. km - robiono test DSG w Pasku i rozebrano ja po 150 tys. - żadnego zużycia i awarii.
4. Auto z pewną historią ( wypadkowość / przebieg / obsługa ) a więc najlepiej serwisowana salonka od I właściciela )
5. Wersja Highline z dodatkami - skóra / navi / szyberdach
No takich aut jest już niewiele na aukcjach i zwykle kosztują, ale potem Wiesz co masz.