Spotkanie na Stadionie Narodowym I
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Na wejście na stadion jesteśmy zgłoszeni jako grupa więc nie ma problemu.rasta pisze:sam nie przyjadęwezmę ogony
żonkę + dzieciaki ....jak można...?
Widzę, że należy się zastanowić nad innymi atrakcjami w stolicy.
Propozycje:
1. Centrum Nauki Kopernik - parking jest, bistro też, bilety można zamówić przez net i odebrać przed wejściem ale CNK to minium 5 godzin.
2. Muzeum Powstania Warszawskiego na czasie, choć może być problem z parkingiem, ale już terminy na 25 sierpnia zajęte.
3. Plener przy CNK można na bulwarach odpocząć.
4. Nieśmiertelny PEKIN i 30 piętro
5. lub ktoś zna fajne miejsce i podrzuci pomysł.
- cheles
- Władca postów
Wejście mamy grupowe z przewodnikiem. Jeżeli dogadam się z Szefem Ochrony na wjazd touranków to będę potrzebował pewnie Wasze numery rejestracyjne by zgłosić. W limitach powiniśmy się zmieścić wejście i zwiedzanie jest bezpłatne więc możesz się zgłosić a jak byś nie mogła to daj dzień wcześniej znać, żebyśmy nie czekali myśląc że jedziesz.Iza_30 pisze:Do kiedy trzeba się zdecydować na uczestnictwo w zwiedzaniu stadionu? U mnie ewentualnie byłyby 4 osoby.
Co do atrakcji to podobno pokaz fontann na podzamczu jest interesujący. Tylko to w godzinach wieczornych, po 21.00.
- cheles
- Władca postów
Bilety grupowe do CNK można zamówić przez stronę i odebrać bez kolejki, a co do plenarów może jak pisała Iza_30 zrobić grilla miejsce by było w okolicach Piaseczna.PIOTREL pisze:Osobiście wolę Muzeum Powstania Warszawskiego. Byłem w CNK, nie powaliło mnie. Tak jak tu było napisane dużo czasu potrzeba oraz też trzeba by było wystać swoje przed wejściem.
- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
- cheles
- Władca postów
Wpisz się na listę razem z rodziną.tomasino74 pisze:Ja z rodzinką również pisałbym się na zwiedzanie stadionu, jednak chciałbym to połączyć z odwiedzeniem znajomych z Warszawy, z którymi znamy się już ładnych parę lat. Czy będzie możliwość, o ile będą mieli ochotę, zabrać również ich rodzinkę?
Na PW podajcie mi numery rejestracyjne aut. MAMY ZGODĂ NA WJAZD NA STADION NARODOWY !!!!!
Dodajcie ile osób zabierzecie:
1.PIOTREL ---chętnie się pojawię
2.niko02
3.peterb
4.mieszkoma
5. seba244 ale zależy to od terminu (studia przeszkadzają)
6. jarry
7. Misiek8010
8. rock4 - choć wszystko uzależnione od terminu
9. Dodi
10. cheles
11. tomel
12.rasta
13. artblue + familia