Na wejście na stadion jesteśmy zgłoszeni jako grupa więc nie ma problemu.rasta pisze:sam nie przyjadęwezmę ogony
żonkę + dzieciaki ....jak można...?
Wejście mamy grupowe z przewodnikiem. Jeżeli dogadam się z Szefem Ochrony na wjazd touranków to będę potrzebował pewnie Wasze numery rejestracyjne by zgłosić. W limitach powiniśmy się zmieścić wejście i zwiedzanie jest bezpłatne więc możesz się zgłosić a jak byś nie mogła to daj dzień wcześniej znać, żebyśmy nie czekali myśląc że jedziesz.Iza_30 pisze:Do kiedy trzeba się zdecydować na uczestnictwo w zwiedzaniu stadionu? U mnie ewentualnie byłyby 4 osoby.
Co do atrakcji to podobno pokaz fontann na podzamczu jest interesujący. Tylko to w godzinach wieczornych, po 21.00.
Bilety grupowe do CNK można zamówić przez stronę i odebrać bez kolejki, a co do plenarów może jak pisała Iza_30 zrobić grilla miejsce by było w okolicach Piaseczna.PIOTREL pisze:Osobiście wolę Muzeum Powstania Warszawskiego. Byłem w CNK, nie powaliło mnie. Tak jak tu było napisane dużo czasu potrzeba oraz też trzeba by było wystać swoje przed wejściem.
Wpisz się na listę razem z rodziną.tomasino74 pisze:Ja z rodzinką również pisałbym się na zwiedzanie stadionu, jednak chciałbym to połączyć z odwiedzeniem znajomych z Warszawy, z którymi znamy się już ładnych parę lat. Czy będzie możliwość, o ile będą mieli ochotę, zabrać również ich rodzinkę?