II Spot Małopolski
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
uwaga kto ma flagi z drugiej edycji - radzę lekko je zaszyć - są założone swobodnie i podczas jazdy odlatują z kijków - szkoda byłoby pogubić!!!!!
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- aawol
- ____________________

co wbić w navi nie wiem ale jak jedziesz od Katowic/Olkusza to za galerią Krokus pierwsza w prawo i następnie pierwsza w lewo jak zjedziesz z górki. Następnie trzeba przez osiedle przejechać. Nie bardzo wiem gdzie tam Comarch\wulkan pisze:hmm zaraz zalookam z której to strony, od Comarch'u czy od głównej strony? co mam wbić w navi, ja tylko znam tam dwa wjazdy hehe, zaczynam vag'a ładować
ZWzPD - ale jaja!!!!
auto touran aawol
auto touran aawol
- aawol
- ____________________

będę na nasłuchu CB a jakby co na PW wrzucam ci tel.
ZWzPD - ale jaja!!!!
auto touran aawol
auto touran aawol
- JustMar
- Przeglądacz
- Auto:: 1,6 FSI GQG BAG
- Imię:: Mariusz
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
- Kontakt:
wulkan pisze:hmm zaraz zalookam z której to strony, od Comarch'u czy od głównej strony? co mam wbić w navi, ja tylko znam tam dwa wjazdy hehe, zaczynam vag'a ładować
Pisałem przecież wczoraj
Wysłany: Wczoraj 7:34
Wjeżdżamy na pas , kto ma chorągiewki zakładać
[ Dodano: Pią Wrz 06, 2013 09:40 ]
Kurka pisałem o chorągiewkach a sam zapomniałem ale ze mnie sierota
[ Dodano: Pią Wrz 06, 2013 09:43 ]
Jak pierwszy spot wypali a na to się zanosi to na drugi ustawimy się w sobotęlock00 pisze:Myślałem że przyjadę niespodziewanie,chęci były... lecz niestety potwierdziło się że dni na tygodniu odpadają, więc życzę Wam udanego spota
- JustMar
- Przeglądacz
- Auto:: 1,6 FSI GQG BAG
- Imię:: Mariusz
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
- Kontakt:
Nie na wprost Reala tylko dale na drugą część pasa po między osiedlem Dywizjonu 303 a 2 Pułku Lotniczego , będzie nas widać o 3 pasmowej drogikazan13 pisze:a to nie wjeżdżamy na ten pas co jest naprzeciwko reala?
faktycznie tu gdzie mówicie też jest pas ( sprawdziłem w google) , jeżdżę tam często a nawet nie wiedziałem , ok - może być
[ Dodano: Pią Wrz 06, 2013 10:37 ]
Trasa od Olkusz - Katowice