zakupiłem takie coś w sklepie elektrycznym, cena za duży 6 zł, a za malutki 3,5 zakupiłem obydwa ,zastanawiam się tylko gdzie i który zamontować, no i oczywiście pod który przewódkijec pisze:Ja proponuję kontrakton jest to rurka którą przykleja się pod deską, w momencie przejechania magnesem następuje zwarcie i załącza przekaźnik, który jest na odcieniu rozrusznika lub czegoś innego nie widać. Magnes można obszyć i przyczepić do kluczy lub kłaść na półce koło ESP. Nikt z pasażerów nawet się nie skapnie
Zabezpieczenie przed kradzieżą.
- marcyb3
- Expert
- Auto:: Touran 1,9 105 KM,2007r
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 141 razy
- Otrzymał podziękowań: 182 razy
Re: Zabezpieczenie przed kradzieżą.
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
- wujo_sam
- Specjalista
- Auto:: Touran 2.0
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 68 razy
- Otrzymał podziękowań: 70 razy
Szkoda kasy na ten lokalizator. Testowałem trochę tego tu w UK. Co do zagluszaczy to zagłuszyć możesz dany moment przejazdu ale historia i tak zostaje oczywiście w zależności od lokalizatora. Najlepsze są najprostsze rozwiązania no i oczywiście ACkowalwalcz pisze:W odpowiedzi podaję ten linkDawidpkn90 pisze:a co byście powiedzieli na takie cudo http://allegro.pl/lokalizator-gps-tk102 ... 09457.html ???????
http://allegro.pl/zagluszacz-sygnalu-gp ... 53497.html
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
-
majk_d
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.6 MPI 2007
- Imię:: Michał
- Podziękował: 3 razy
Witajcie, miałby ktoś możliwość podesłania zdjęcia założonej blokady ryglowej Niedźwiedź-Lock? Chciałbym zobaczyć jak to wygląda - zwłaszcza czy dostęp do niej jest z góry czy z boku (i np wymaga przesuwania siedzenia)?
-
borcio83
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1,6 tdi CAYC 2014
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 70 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Fajna sprawa.kijec pisze:Ja proponuję kontrakton jest to rurka którą przykleja się pod deską, w momencie przejechania magnesem następuje zwarcie i załącza przekaźnik, który jest na odcieniu rozrusznika lub czegoś innego nie widać. Magnes można obszyć i przyczepić do kluczy lub kłaść na półce koło ESP. Nikt z pasażerów nawet się nie skapnie
Musze cos takiego zakupic i sprawdzic
Kontrakton to fachowa nazwa?
Bo nie chce w sklepie rtv tlumaczyc o co chodzi...
Pozdro borcio83
- karolek_ust
- Specjalista
- Auto:: Jetta A2
- Imię:: Karol
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 94 razy
Kontaktronborcio83 pisze:Fajna sprawa.kijec pisze:Ja proponuję kontrakton jest to rurka którą przykleja się pod deską, w momencie przejechania magnesem następuje zwarcie i załącza przekaźnik, który jest na odcieniu rozrusznika lub czegoś innego nie widać. Magnes można obszyć i przyczepić do kluczy lub kłaść na półce koło ESP. Nikt z pasażerów nawet się nie skapnie
Musze cos takiego zakupic i sprawdzic![]()
Kontrakton to fachowa nazwa?
Bo nie chce w sklepie rtv tlumaczyc o co chodzi...
Vento - Golf III - Astra G - Toledo 1M - Passat B5FL - Touran 1T1 - Jetta A2 - Touran 1T3 - A4 B8 -