Na mój (zaznaczam mój gust) felki bym pod kolor autka zrobił...
Szary Touranik 2.0 tdi dsg by Kijek
- kijek
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
pomyslimy z czasem najpierw musialbym to przerobic wirtualnie jak by to wygladalo zeby lipa nie wyszla ale ranty srebrne mozna by bylo zostawic a tylko sam srodek pod kolorek nadwozia
- Załączniki
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2011 14:55 przez kijek, łącznie zmieniany 3 razy.
- rumun_58
- Użytkownik
- Auto:: 1T1 HL BLS 06"
- Imię:: Bartek
tak podnieść choć żeby usiadł na odbojach i żeby było to czuć, że siedzi na odbojach musiałbyś mieć odboje kauczukowe, bo zwykłe nie wytrzymałyby tego, spróbuj podnieść i zobacz.
PS. tak w ogóle to zrobiłeś po założeniu gwintu geometrie kół? Polecam Ci też rozpórki dla usztywnienia żeby Ci się buda nie rozchuśtała z geometrii...
PS. tak w ogóle to zrobiłeś po założeniu gwintu geometrie kół? Polecam Ci też rozpórki dla usztywnienia żeby Ci się buda nie rozchuśtała z geometrii...
- kijek
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
tak geometria zrobiona no zobaczymy jak to bedzie podniose jak nic nie da to najwyzej wroce do serii chyba ze sie przyzwyczaje albo to tylko moje takie wrazenie ze skacze porownujac do serynego zawieszenia
bedzie szkoda wracac do serii bo efekt jest naprawde fajny juz pare fotek angole cykneli tourankowi pod tesco hehe
bedzie szkoda wracac do serii bo efekt jest naprawde fajny juz pare fotek angole cykneli tourankowi pod tesco hehe
- rumun_58
- Użytkownik
- Auto:: 1T1 HL BLS 06"
- Imię:: Bartek
Powiem Ci tak, tańsze gwinty mają to do tego, że się tak zachowują, sam miałem w Golfie gwint TA-TECHNIX i do tego na tyle odboje kauczukowe, bo mi oponę zjadało, beton był taki, że zawodnicy sumo by nie ruszyli, ale skakal jak żabka
po prostu trzeba się przyzwyczaić i nie zracać uwagi
wygląd to rekompensuje