A ja myslalem, ze juz swoim jezdziszviscum pisze:Ale ja też przecież chwilowo nie jestem czarny,[...]

A ja myslalem, ze juz swoim jezdziszviscum pisze:Ale ja też przecież chwilowo nie jestem czarny,[...]
W tydzień dodałem im jakieś 13% tego co Oni zrobili przez 3 lataRobcio pisze:A ja myslalem, ze juz swoim jezdziszviscum pisze:Ale ja też przecież chwilowo nie jestem czarny,[...]...pewnie nie chca Ci auta oddac, bo maja nadzieje, ze w koncu ten znikomy przebieg im ruszysz
...no prosze Cie - jak to zrobiles?maciora pisze:Czegoś niedoczytałem myslałem, że to jutro![]()
Siadlem właśnie by potwierdzic obecność
...no prosze Cie - jak to zrobiles?Robcio pisze:maciora pisze:Czegoś niedoczytałem myslałem, że to jutro![]()
Siadlem właśnie by potwierdzic obecność
...bardzo szkoda, nastepnym razem koniecznie czytaj uwazniej i przyjezdzajmaciora pisze:[...] wchodzę na forum, a ty po spotkaniu:) Może następnym razem.
Pogoda wiadomo - jesienna, ale nie bylo zle - z dzieciakami wytrzymalismy do wieczora. Myslalem, ze dasz rade dojechac troche pozniej - drogowskaz nawet zawiesilem dla spoznialskich. Grill juz w tym roku raczej nie wyjdzie, ale cos zamiennego wymyslimy... tak, aby dalo rade pogadacPaso pisze:Ile było Touranow? Fajnie, że wam się udała pogoda.
Robiłem wszystko, by móc dojechać, ale niestety... Następnym razemRobcio pisze: Myslalem, ze dasz rade dojechac troche pozniej - drogowskaz nawet zawiesilem dla spoznialskich. Grill juz w tym roku raczej nie wyjdzie, ale cos zamiennego wymyslimy... tak, aby dalo rade pogadac![]()
A ile już robią Ci czarnego?viscum pisze:
jak szybko się spotkamy, to mam do porównania Tourana z 2010 2.0 CR 140 PS w wersji HL, )
Profesjonalne foty się przydadząmaciora pisze:
Następnym razem mu trochę pomogę,bo robienie zdjęć to mój zawód