cheles pisze:Ania,Pogadaj z chłopakami, zeby jednak byli na Zlocie i usiedli na spokoju i wspolnie porozmawiali i wyjasnili sobie wszystkie sprawy. Zobacz co pisza nowi uzytkownicy ze spotkali sie z pomoca i zyczliwoscia a tu taki kwiatek.
Myślę, że to sensowne i racjonalne rozwiązanie. Sama bym Was wszystkich ustawiła do pionu na tym zlocie, ale wybraliście taki termin, że nic z tego nie będzie, niezależnie od tego co postanowią koledzy z GS
niko02 pisze:1. Cóż. Nie wszyscy widzieli to pod czym znalazł się ich podpis...
Widzisz niko- nie dość, że nie znam ortografii, to jeszcze najwyraźniej nie umiem czytać.
A tak poważnie, to podpisałam się, bo trochę się moim chłopakom nie dziwię. Zapisałam się tu dla fanu, żeby poznać nowych ludzi, którzy mają ze mną coś wspólnego- pogadać, poznać ich opinie na różne tematy. Sama uczetniczę jeszcze w kilku innych forach, niektórych znacznie poważniejszych, starszych i większych niż to. Nigdy nie napisałam nikomu niczego niemiłego i mnie też nikt nie starał się w jakikolwiek sposób dotknąć. Fora sa po to, żeby ROZMAWIAĆ. A poziom rozmowy zależy od poziomu rozmówców. Nigdy do tej pory nie było mi tak nieprzyjemnie czytać niektórych wpisów pod moim (i nie tylko) adresem! I tyle. Pomyślcie o tym, zanim Waszą trzyletnią pracę szlag trafi.