OK, przed chwilą zarezerwowałem chatę biesiadną na 16 marca 2014 w godz. 12:00 - 20:00. Czekam na ofertę ile to będzie kosztować, opcja sama chata + opał oraz dodatkowo jakieś menu
obok chaty jest normalnie restauracja ale najtańszy posiłek to 28zł więc być może opcja kiełbaski dla nas lub własny prowiant będzie korzystniejszy, jak tylko dostanę ofertę od razu napiszę
pencilpl pisze:Trzeba będzie z samego rana wyjechać a w poniedziałek wolny dzień się szykuje.
No właśnie Panie Ołówek tak się na to zanosi a z tym to może być problem. Chociaż przez te Mistrzostwa ustukałem tyle nadgodzin że na cały tydzień wolnego by starczyło ale nie wiadomo jak to będzie.
te godziny to tak jak najszerzej zaplanowałem, ale może zawęzimy np. 13:00-19:00 czy 14:00-18:00, ile tam najczęściej na spotach wam się schodzi? no tu wiadomo że multiregio to trzeba troszkę dodać bo wiary sporo się zapowiada
Oooo...wybraliście "Smolandie" to miło że mogłem pomóc. Może się zjawie was poznać w sumie daleko nie mam jakieś 6 km.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
pencilpl pisze:Trzeba będzie z samego rana wyjechać a w poniedziałek wolny dzień się szykuje.
No właśnie Panie Ołówek tak się na to zanosi a z tym to może być problem. Chociaż przez te Mistrzostwa ustukałem tyle nadgodzin że na cały tydzień wolnego by starczyło ale nie wiadomo jak to będzie.
I właśnie o to chodzi, pod tym względem mamy dobrze z tymi "nadgodzinami".
Jak dobrze pójdzie to niezły konwój się szykuje z 3-city
VW Touran FreeStyle 2.0 TDI, 2010, 140 KM (176,5 KM) TUNE-UP Pzdr!
Witam serdecznie!
Dziękując za zainteresowanie naszym hotelem poniżej przedstawiam ofertę pobytu dla Państwa. Potwierdzam dostępność terminu: 16.03.2014. Oczekuję wszelkich sugestii które pomogą stworzyć ofertę dopasowaną do Państwa oczekiwań oraz potwierdzenia wstępnej rezerwacji do dnia 11.03.2014.
Obiad w formie grilla w Chacie Biesiadnej. Przykładowe Menu kolacji grillowej – 2,5 por mięsne / osobę:
Kiełbaska z grilla, Kaszanka zapiekana z cebulką i ogórkiem
Karkówka marynowana w ziołach z sosem czosnkowo-jabłkowym, Skrzydełka drobiowe na ostro,
Stek siekany z wołowiny zwinięty w liściu bambusa
Ziemniaki pieczone podawane z gzikiem
Smalec domowy, Ogórki kiszone
Sałatka grillowa – ziemniaczana, Sałatka z kiszonych ogórków i papryki
Keczup i musztarda, Pieczywo
Szynka pieczona w całości z sosem borówkowo-żurawinowym serwowana jako atrakcja wieczoru z racami
~ 100 zł/1 kg
Proponujemy piwo Lech
~500,00 zł / beczka 50 L lub ~ 300,00 zł /beczkę 30 L
~ Wódka wyborowa w cenie 60 zł / 0,5L
Soki w cenie 10 zł / L
Woda min. w cenie 8 zł / 1,5L
Koszt wynajęcia chaty biesiadnej w przypadku wniesienia własnego jedzenia wynosi 220,00 zł oraz własnego alkoholu/napoi wynosi 300,00 zł - tj. łącznie 520,00 zł