marek1629 pisze:Michal sie o chatę boi a ja mowilem o kulturalnej posiadowce
Może nie tyle się boje co lokal na Pustkach jest bliżej cywilizacji, no i gdyby ktoś osłabł to jest gdzie spać. Z reszta to jest opcja (z noclegiem) dla chłopaków z Wejherowa
Michał jak wolisz i tak będzie miło spotykać sie w swoim gronie. :-) co do dorastania to może poprostu pesel moj nie zasługuje na łyche :-P wezmę piwo lub jakiegoś czyściocha jak będę miał z kim chlapnąć
marek1629 pisze:Michał jak wolisz i tak będzie miło spotykać sie w swoim gronie. :-) co do dorastania to może poprostu pesel moj nie zasługuje na łyche :-P wezmę piwo lub jakiegoś czyściocha jak będę miał z kim chlapnąć
Szkoda że nie mam Tourana tez bym się na kielicha załapał:D
marynarz75 pisze:hagio, ja Ciebie znam nawet Ciebie niosłem
Też tam byłem
Panowie po 17 czerwca będę w waszych stronach na urlopie,więc można się ustawić na SPOTA (i nie tylko)
Ps."poniósł wilk owiec kilka poniosą i wilka"
okazja do rewanżu. i żeby nie było że nie byłem "kaczy winkiel" na Ogólnopolskim "choroba morska" mnie dopadła to teraz sobie foto zrobiłem.
Ostatnio zmieniony pn cze 02, 2014 14:27 przez hagio, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Michał za diagnozę i zmianę języka.
Niestety mimo tak bliskiej odległości nie dotarłem do Ciebie. Miałem ciężki dzień i jak położyłem syna spać sam odleciałem.
Ghostwell pisze:Dzięki Michał za diagnozę i zmianę języka.
Niestety mimo tak bliskiej odległości nie dotarłem do Ciebie. Miałem ciężki dzień i jak położyłem syna spać sam odleciałem.
A szkoda, testowaliśmy brazylijska wersje Balantains