Lucas_ge pisze:A u mnie zawitała gała od S3
Jakby stąd właśnie była, pasuje idealnie do otoczenia
Fajnie się prezentuje. Z jakich roczników?
Pasuje P&P czy jakieś przeróbki??
Ogólnie chodzi o to, czy ma średnicę na drążek 12mm, a poza tym wszystkie z grupy VW/AUDI (też od seata czy skody) będą pasowały P&P (jeśli oczywiście nie brać opcji z mieszkiem pod uwagę ). Wybór jest ogromny 8-)
Lucas_ge pisze:A u mnie zawitała gała od S3
Jakby stąd właśnie była, pasuje idealnie do otoczenia
Fajnie się prezentuje. Z jakich roczników?
Pasuje P&P czy jakieś przeróbki??
Ogólnie chodzi o to, czy ma średnicę na drążek 12mm, a poza tym wszystkie z grupy VW/AUDI (też od seata czy skody) będą pasowały P&P (jeśli oczywiście nie brać opcji z mieszkiem pod uwagę ). Wybór jest ogromny 8-)
Naprawiłem wariujący tylny czujnik PDC. Po wrzuceniu wstecznego coraz częściej zaczęło pikać jakby coś za mną było - a nie było.
Powód -> spuchnięta farba na czujniku, a pod nią pełno kamienia i utlenionego metalu.
Reanimacja -> lekkie skrobanie farby nożykiem, potem papier 1500 i szlif na mokro, na koniec 3 cienkie warstwy farby pod kolor.
Odpaliłem DRL
Nie taki diabeł straszny jak go malują: przebiłem się przez ścianę grodziową, co o dziwo nie było ani trudne ani czasochłonne, podpiąłem pod F28 i od paru godzin mam w pełni funkcjonalne świeczki do jazdy dziennej.
Na dniach uporządkuję drucianą prowizorkę i będzie tylko lepiej.
urbero pisze:Odpaliłem DRL
Nie taki diabeł straszny jak go malują: przebiłem się przez ścianę grodziową, co o dziwo nie było ani trudne ani czasochłonne, podpiąłem pod F28 i od paru godzin mam w pełni funkcjonalne świeczki do jazdy dziennej.
urbero pisze:Odpaliłem DRL
naprawiłem hak (ten na klik) w bagażniku na boczku po prawej
już oddbija
Zastava 1100p -> Polo 86c2f -> Polo 6n i Arosa -> Bmw e46 touring -> Bora variant -> Punto mk1 -> Ibiza 6k -> Polo variant -> a teraz TOURAN 1T0 i POLO 9N0
-------------------------------------- https://domandesign.cupsell.pl/
Ja dziś wyczyściłem uchwyty w drzwiach ze starej odrapanej farby. Wyglądają teraz jak świeżo lakierowane 8-)
Do tego blendy w migaczach w lusterkach znów błyszczą chromem.
Był AVQ 2003 delikatnie podkręcony, jest DFGA 2017 DSG
Zamówilem dziś Swap Hamulców na przód 345mm :d jak przyjdą to czyszczenie lakierownie i jak znajdę odpowiednie zimówki 18" to wsadzam w tym roku jak nie to na wiosnę.