Różowy? heheSeeSoon pisze: żona kolor wybierała

Aby nie było off -zawitała nowa gałka z mieszkiem upolowana przypadkiem za 45zeta

Różowy? heheSeeSoon pisze: żona kolor wybierała
czyli trochę przybyłoyox pisze:...
oczywiście nie obyło się bez swapa Bordnetz------->BCM![]()
... never ending story...spacewalker pisze:czyli trochę przybyło
A mi wyszedł prawie Head Up Display, fabrykę trzeba będzie jednak poprawić
nieunikniony koniec bliże jak dalej niestety ;(yox pisze: ... never ending story...![]()
Filmik nie działaspacewalker pisze:czyli trochę przybyłoyox pisze:...
oczywiście nie obyło się bez swapa Bordnetz------->BCM![]()
A mi wyszedł prawie Head Up Display, fabrykę trzeba będzie jednak poprawić
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0x0N4A0tIr8[/youtube]
zegarki są zabudowane fabrycznie obudową która je przysłania i nie odbijają się w szybie, nazaranie położyłem je tylko tak by nie trzymać w rekuswimmer pisze:działa filmik.
fajnie CI się to kolorystycznie zgrało, lecz to odbicie w szybie wygląda na irytujące.
Już żem się napalił na nową zabawkęspacewalker pisze:zegarki są zabudowane fabrycznie obudową która je przysłania i nie odbijają się w szybie, nazaranie położyłem je tylko tak by nie trzymać w reku
cała masa kabli, wydane grube $$$$Maciej_F pisze: Ale mnie ostudzi kabelkologia . Dużo kabelków idzie ? To po CAN-ie czy po analogu idzie do nich informacja ? Od czego jest środkowy zegar ?
W ELSIE znajdę scemat elektryczny ??
.Maciej_F pisze:No to zadzieram kiece i lecedo Scirocco w Elsie. Ale jaki rocznik i model ugryźć w scematach elektrycznych ?
![]()
-- 13 wrz 2017, o 12:46 --
No to leże i kwicze w mojej ELSIE![]()
To 1K8919527 siedzi w najnowszych Scirocco 2015-17 . Czyli nie mam bazy danych dla tego rocznika . Moja Elsa zatrzymała się na 2014-tym