ehh z żalem oglądałem ten filmik gdyż nie było mi dane uczestniczyć w spocie i spotkać się z uczestnikami ! pozdrowionka dla wszystkich i brawa dla grupy śląskiej za determinacje w organizowaniu spotów
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
zróbmy tak iż lipiec i sierpień są miesiącami wakacyjnymi, możemy zrobić wakacyjne porzegnanie 29 lub 30 czerwca, grill, itp. w tym samym miejscu
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:zróbmy tak iż lipiec i sierpień są miesiącami wakacyjnymi, możemy zrobić wakacyjne porzegnanie 29 lub 30 czerwca, grill, itp. w tym samym miejscu
Jeśli by to miał być w tym terminie to mnie niestety nie będzie
aki pisze:zróbmy tak iż lipiec i sierpień są miesiącami wakacyjnymi, możemy zrobić wakacyjne porzegnanie 29 lub 30 czerwca, grill, itp. w tym samym miejscu
Ja też jestem za.Termin to sie zgadamy żeby pasowało...
wy też możecie spakować swoje namioty i wpasc na piękny i słoneczny śląsk na weekend
no to musimy się dogadać i dobrać odpowiedni termin
a kominy już nie dymią bo jesteśmy eko, widać dawno tutaj nie byłeś