uboga wersja - conceptline , poza tym jak to możliwe że z takim przebiegiem tak wytarty mieszek ??? ktoś ostro go traktował. No i sporo elementów do zrobienia. I prżód, i bok i tył.
JA również bym spasował.
Rozwalił mnie wpis w książce. Przegląd w 2014r przy 101000km, następny w 2016 lub przy przebiegu 160000km. A myślałem , że longlife oznacza wymianę co 30000km. Jeśli właściciel wszystkie przeglądy robił wg wpisów tego "serwisu" to obchodziłbym szerokim łukiem taką okazję. Pomijam słabe wyposażenie
Kilka osób kupiło auto u tego sprzedawcy i sobie chwalą. Jest nawet gdzieś wątek na forum o tym handlarzu. Poszukaj poczytaj. Zadzwoń poproś o VIN i sprawdź sobie historię w ASO i jak będzie wszystko ok to wtedy dalej działaj. Ktoś kumaty, komp, miernik i leć oglądać
witam czy moglibyscie rzucic okiem na to ogloszenie ? https://www.olx.pl/oferta/volkswagen-to ... 700705ed7a
interesuje mnie ogolna opinia oraz niescislosc w ogloszeniu, podany jest silnik 1.9 105km kod silnika bls a na klapie bagaznika jest 2.0tdi . vin WVGZZZ1TZ6W126948
PZDR
Gdy chcę sprzedać samochód, to robię zdjęcia góra kilka dni przed wystawieniem ogłoszenia.
A w tym ogłoszeniu lato w pełni. Może to wskazywać na stan techniczny pojazdu.
taki jak mój haha , ale jak dla mnie brakuje pakietu zimowego ( podgrzewane fotele jak ktoś parkuje na zewnątrz niezastąpione jak dla mnie )
no i kołpaczki jakieś marketowe dali, więc zapewne lepsze felgi i oponki zabrali. No i auto było puszczone już 3 tygodnie temu. Więc albo cena odstrasza albo trzeba się bliżej przyjrzeć , choćby przebiegowi.