panowie
mój pomysł był taki
skoro góra zrezygnowała z funkcji dlatego że parę osób im nie wierzy i ich nie chcą to my pokażmy że są wśród nas ludzie którzy im wierzą i ich tam ponownie chcą
tu nie chodzi o jakąś formalną ankietę jakieś wybory tylko o list do admina by poprosił ich o powrót do czasu następnych wyborów o spontaniczną akcję pokazującą im jak wielu ludzi ich popiera prosty temat list do admina by z nimi porozmawiał na ten temat i możliwością podpisania się pod nim na zasadzie kopiuj dodaj i wklej
czy ktoś z kolegów o większym stażu na forum zapoczątkuje ten temat a może jakaś kobieta
stach no i Twój pomysł wypalił - kolo 21 dziś Cheles przekaże sprawę Adminowi i nie sądzę żeby nie uzyskał zgody na takie działanie. Będzie ankieta i każdy kto zechce to się wypowie. To będzie głos forum - w ciągu tygodnia każdy da radę zajrzeć i oddać głos.
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
aawol pisze:stach no i Twój pomysł wypalił - kolo 21 dziś Cheles przekaże sprawę Adminowi i nie sądzę żeby nie uzyskał zgody na takie działanie. Będzie ankieta i każdy kto zechce to się wypowie. To będzie głos forum - w ciągu tygodnia każdy da radę zajrzeć i oddać głos.
Wiec podumowanie.
Dzisiaj informujemy Macka o decyzji. Chce dac mu tez czas na przemyslenie. Jutro ruszy ankieta potrwa tydzien i idac za ciosem nalezy wybrac pytanie zeby nie bylo zadnych nie domowien.
myślę że miejsce dostępne dla każdego zalogowanego , sprawy klubowe.... jeśli jest taka opcja to limit czasu przynależności klubowej 30 dni. To powinno zapewnić uczciwość głosowania bo były głosy obawy że pojawią się "świeże martwe dusze".
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
Czy jesteś za powrotem Turanek i jarry do pełnienia przez nich funkcji w TKP. TAK oznacza, poparcie i mandat zaufania z Twojej strony. NIE oznacza, że nie chcesz ich na tych stanowiskach.
Coś w tym stylu- proszę o poprawki i może do czegoś dojdziemy.
A czy dla czystosci nie dodac jeszcze wstrzymuje sie czy cos takiego, bo teraz glosujemy warunkowo tak/nie ale moze ktos miec inne zdanie i mysli o ktorych teraz nie ma sie pojecia i co wtedy.
1. TAK
2. NIE
3.
po co tak formalna ankieta w stylu plebiscytu
mi przynajmniej chodziło o coś innego
list do admina
z prośbą o to by poprosił obu by wrócili na swoje stanowiska
i abyśmy my mogli się pod tym podpisać w systemie kopiuj dodaj wklej
i tylko tyle
spontaniczna akcja
a wy chcecie być tacy formalni i bardziej święci od papieża
prosiłem tylko któregoś z bardziej zaangażowanych by sformułował taki list
i tyle
nie żadne głosowanie plebiscyt tylko list poparcia z podpisami mam nadzieje dużej grupy forumowiczów
do tego nie potrzebna zgoda kogokolwiek
Leszek ja myślę że tylko dwie opcje TAK lub NIE. Wstrzymanie się daje możliwość spekulacji. Dwie opcje są jednoznaczne. Ten kto nie jest zdecydowany po prostu nie zagłosuje, takie moje zdanie.