wystukane z mojego Siamsiunga

przemyslałeś i bardzo dobrzeMarek S pisze:No od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Tourana Ecofuel 1.4 tsi DSG i mam nadzieje ze tak długo pozostanie pozdrawiam i dziękuje wszystkim pomagającym za fatygę. Pozostała mi tylko walka z urzędami o rejestracje.
Niestety okazało się, że wbrew informacjom na stronie autko ma silnik nie BKC ale BXE, który z tego co czytam był felerny zwłaszcza w egzemplarzach z tego rocznikamajk_d pisze:Witajcie, co powiecie o otomoto.pl/oferta/volkswagen-touran-vw-touran-1-9tdi-7-osobowy-gwarancja-12m-ID6yDoW3.html?
majk_d pisze:Niestety okazało się, że wbrew informacjom na stronie autko ma silnik nie BKC ale BXE, który z tego co czytam był felerny zwłaszcza w egzemplarzach z tego rocznikamajk_d pisze:Witajcie, co powiecie o otomoto.pl/oferta/volkswagen-touran-vw-touran-1-9tdi-7-osobowy-gwarancja-12m-ID6yDoW3.html?
Jestem laikiem w tym temacie, czy to coś co w standardowym serwisie zrobię?yox pisze:majk_d pisze:Niestety okazało się, że wbrew informacjom na stronie autko ma silnik nie BKC ale BXE, który z tego co czytam był felerny zwłaszcza w egzemplarzach z tego rocznikamajk_d pisze:Witajcie, co powiecie o otomoto.pl/oferta/volkswagen-touran-vw-touran-1-9tdi-7-osobowy-gwarancja-12m-ID6yDoW3.html?
... to sobie panewki wymień, przynajmniej nie ma DPF-a
Najprawdopodobniej uchwyty na dekielek zasłaniający radio aby nie było widać co to jest za radio. Takie zniechęcenie dla złodziei.poldiver pisze:Ciekawe, co to za patenty w ramce wokół nawigacji?