złota zasada: Nikt nie sprzeda auta tanio w dobrym stanie.
Zbierać kase i jeszcze raz zbierać i tyle.
Ja w kwietniu zeszłego roku za 2005 rok DSG 2.0 prawie highline z dobrym wyposażeniem przebieg 189 000 zł dałem 41 000 zł. Niemało, ale auto chodzi jak zegarek, a raczej jego serce czyli silnik i nie wliczając w to części które zużywają się naturalnie. Bo jak chcesz nowy za tą kasę to kup sobie Fiata albo Kie i tyle.
Ciapek pisze:złota zasada: Nikt nie sprzeda auta tanio w dobrym stanie.
Zbierać kase i jeszcze raz zbierać i tyle.
Ja w kwietniu zeszłego roku za 2005 rok DSG 2.0 prawie highline z dobrym wyposażeniem przebieg 189 000 zł dałem 41 000 zł. Niemało, ale auto chodzi jak zegarek, a raczej jego serce czyli silnik i nie wliczając w to części które zużywają się naturalnie. Bo jak chcesz nowy za tą kasę to kup sobie Fiata albo Kie i tyle.
Dokładnie święte słowa, okazje to przeważnie samochody po przejściach i z cofanymi licznikami. Jeżeli właściciel wie co ma i dba o samochód nie puści go tanio bo to rarytas na naszym rynku w dzisiejszych czasach.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Prezentuje się ładnie ale jak to na foto zawsze bywa każde auto jest zawsze piękne.
To trzeba zobaczyć na żywo.
Jeżeli historia po vinie będzie się zgadzać to warto jechać nawet kawał drogi.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Srebrny bardziej mi się podoba, w niebieskim zastanawia mnie ten czujnik deszczu, nie wygląda na orginalny. Poza tym nie widzę czegoś co by dyskwalifikowało któreś z tych aut : )
piatek69 pisze:niebieskim zastanawia mnie ten czujnik deszczu, nie wygląda na orginalny.
Ktoś sobie sam dołożył - tak jak kilka osób z forum Bo oczywiście w tym roczniku powinien być w lusterku.
W srebrnym nie pasuje do siebie rocznik/przebieg/cena - to tzw "okazja" - wymaga dokładnego sprawdzenia przed zakupem.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Dodi pisze:a nie zauwżyliście, że on ma wycieraczki przeciwbieżne?
Jesteś pewien? Wydaje mi się, że druga wycieraczka nie jest widoczna jeżeli współbieżne są w spoczynku. Czy chodzi o długość? Bo FL faktycznie nigdy nie widziałem z przeciwbieżnymi.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
przy współbieżnych ta krótsza od pasażera zawsze jest widoczna a tu na zdjęciu dokładnie widać, że to są wycieraczki przeciwbieżne takie jak przed 2006 rokiem...
Dodi pisze:przy współbieżnych ta krótsza od pasażera zawsze jest widoczna a tu na zdjęciu dokładnie widać, że to są wycieraczki przeciwbieżne takie jak przed 2006 rokiem...
Dzięki Wam wielce za rady, dzieki temu zakup w Polsce wybiliście mi z głowy, od dzisiaj jestem posiadaczem vw touran 1,9 z 2007 świeżo sprowadzonym z Niemiec i wybranym przez siebie. Forum jest bezcenne!!!!!
Ps. wycieraczki ok, żadna okazja, ale warto było... autko w super stanie, żadnych wątpliwości nie było
artur69283 pisze:Dzięki Wam wielce za rady, dzieki temu zakup w Polsce wybiliście mi z głowy, od dzisiaj jestem posiadaczem vw touran 1,9 z 2007 świeżo sprowadzonym z Niemiec i wybranym przez siebie. Forum jest bezcenne!!!!!
Ps. wycieraczki ok, żadna okazja, ale warto było... autko w super stanie, żadnych wątpliwości nie było