Sześć stron, nic nie napisałem..... trochę wstyd biorąc pod uwagę, że jestem tu od początku...
Żeby nie było zagłosowałem na bliższą mi lokalizację chociaż biorąc pod uwagę koszty, lokalizacja w
tym wypadku to raczej słaby argument, bo i tak wychodzi drożej...
Tomku rozumiem Cię, że 600km to daleko....Dla mnie 350 to też dużo ale tutaj pojawia się wiele argumentów za... Cena.... Organizacja... Poświęcisz swój czas na organizacje? Nie, bo masz Swoje sprawy i nie bardzo masz czas... ja też./...
Dziękuję Robertowi za poświęcony czas, bo to nie jest 5 minut, żeby to zorganizować, a i tak wiadomo, że znajdą się marudy, którym coś się nie będzie podobało, bo przecież żyjemy w Polsce....
Chociaż zagłosowałem inaczej, to z wielką chęcią pojadę na Piecki, bo wiem, że organizator wkład w to 100% zaangażowania i za to szacun.
Lokalizacja nigdy nie będzie sprawiedliwa. zakładaliśmy, że co roku zwiedzamy Polskę. i niech tak zostanie... Trochę mi przykro, że robię to sam ale życie. Rozumiem wszystkie ale, jednak nigdy wszystkim się nie dogodzi,
Będzie tak jak chcieliście. Wygląda na to że już w żadnym zlocie nie wezmę udziału, bo robią się coraz dalej niż bliżej. Tylko Wy macie w miarę wszędzie tak samo.
No ale cóż, ja mieszkam w "zapadnej polsze"
Tomas mam nadzieję, że zdążyłeś mnie poznać na tyle, że będziesz wiedział o co mi chodzi... ZLOT jest to zebranie się i spotkanie osób CHCACYCH się spotkać się ze sobą i mających te same (jak by nie patrzyć) zdanie. CI właśnie co chcą swoje zdanie wyrazić i wspierać Forum powinni mieć prym przy pewnych decyzjach Forowych.
Nie zwalnia to absolutnie innych od wyrażania swojego zdania, tak samo jak nie być DOBRODZIEJEM i mieć głos...
nie zmienia to jednak faktu, że z ogólnopolskiego robi się multiregionalny w lokalizacji dogodnej dla grupy ludzi. Byliście, spodobało się Wam, lobbing okazał się skuteczny. Będziecie znowu.
Jak rzekłem będzie co sobie wybraliście.
Chciałbym prosić o przeniesienie wątków związanych z dyskusją na temat wyboru lokalizacji na kanał ogólny do hyde parku. Wszyscy powinni mieć możliwość zapoznania się dyskusją. Niczego to nie zmieni, bo w głosowaniu i tak mogą wziąć tylko wybrani, ale dyskusja powinna być jawna.
Tomas, ja stawiam na Jeziorsko, będziemy mieć bliżej, jest to centralna Polska i co najważniejsze, cena bardzo nie odbiega od Pieckowskiego
No to pomóż, LOBBUJEMY
Panowie każdy ma prawo wyboru wiec nie rozumiem dlaczego dochodzi to takiej nerwowej sytuacji?
Ja zagłosowałem za Pieckami mimo to iż nie byłem na MultiRegio.
Tomas pisze:nie zmienia to jednak faktu, że z ogólnopolskiego robi się multiregionalny w lokalizacji dogodnej dla grupy ludzi. Byliście, spodobało się Wam, lobbing okazał się skuteczny. Będziecie znowu.
Tomas dlaczego dla grupy ludzi każdy ma prawo przyjechać bez znaczenia czy jest Dobrodziejem na forum czy nie.
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO ---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania