Jeżeli kolega Sobek178 twierdzi, że się da to mogę się założyć w ciemno, że tak jest !arczitu pisze:Witam
Kolego a możesz opisać więcej szczegółów ?
Jestem zainteresowany takim licznikiem ale nie jestem pewien czy aby nie porywamy się z motyką na słońce.
Pozdrawiam
Zegary fis premium kolorowy wyświetlacz 2011 w touran 2003.
- mariusz788004
- Użytkownik
- Auto:: 1.9tdi avq 2004
- Imię:: mariusz
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
Słuchajcie Sebek nierobi zadnej tajemnicy.Jestem osobiscie tego przykładem.Wiekszosc modów mam własnie od niego.A ze nie chce sie podzielic ogólnie na forum to jest tylko i wyłacznie jego sprawa.Z tego co wiem to pomógł w kwesti liczników wielu osobom prywatnie.JEST naprawde wiele touranow z kolorowym licznikiem od SEBY.Wystarczy tylko go ładnie poprosic i napewno pomorze,a nie tylko krytykowac.
Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2012 12:44 przez mariusz788004, łącznie zmieniany 2 razy.
- QQRYDZA
- Expert
- Auto:: 1,9tdi
- Imię:: dar
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
mariusz788004 pisze:Słuchajcie Sebek nierobi zadnej tajemnicy.Jestem osobiscie tego przykładem.Wiekszosc modów mam własnie od niego.A ze nie chce sie podzielic ogulnie na forum to jest tylko i wyłacznie jego sprawa.Z tego co wiem to pomógł w kwesti liczników wielu osobom prywatnie.JEST naprawde wiele touranow z kolorowym licznikiem od SEBY.Wystarczy tylko go ładnie poprosic i napewno pomoze,a nie tylkokrytykowac.Wiekszosc z was nawet niewie co on z Marcinem jeszcze zrobili w touranach----słyszeliscie o AKTYWNYM TEMPOMACIE Z TOURANA 2012........Samemu PARKOWANIU ....ITP.
ręce opadają człowieku,popraw te błędy i przestań pisać takie bzdury bo nie widziałem żeby ktoś krytykował sobka za to co zrobił w swoim aucie,jak kogoś to obchodzi to pisze do niego na priv a nie podnieca się na forum.ile ty masz lat? 15?
- mariusz788004
- Użytkownik
- Auto:: 1.9tdi avq 2004
- Imię:: mariusz
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- sobek187
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Po pierwsze kupcie kolorowy licznik po drugie dopasujcie immo tak żeby odpalił silnik (bo sterownik ma aktywne immo w sobie) a jak ogarniecie te dwa tematy do piszcie do mnie bo tak to jałowa jest dyskusja. Nie myślcie ze dostaniecie wszystko na tacy bo mnie nikt nie podał, nie po to poświeciłem trochę kasy i czasu żeby to zrobić tylko po to żeby ktos to skopiował i sprzedawał.
Chętnie pomogę w tym temacie tylko zacznijcie zbierać części i będziemy działać a NIE GADAĂ!!!!!
Chętnie pomogę w tym temacie tylko zacznijcie zbierać części i będziemy działać a NIE GADAĂ!!!!!
-
lock00
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
sobek187, nie ma nic do ciebie, ale nie podoba mi to rozumowanie, zreszta nie wazne rob jak uwazasz, dajmy przyklad z kolega Jarry , jak dla mnie zrobil dla wielu kawal dobrej roboty swoimi manualami, i ma napewno od wielu wielkie
i wdziecznosc, zreszta kazdy kto stworzyl jakis manual pomocny dla innych, to
a nie pisac ze to wiem, ale nie powiem, sobek187 ja wiele rzeczy robie o ktorych sam sie dowiedzialem, metoda prob i bledow ale nie mowie nie dam bo mnie nikt nie powiedzial,ale to moje skromne zdanie
- sobek187
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Powiedzialem ze Wam pomoge. Moglem zrobic tak jak inni - wyniesc się z forum po tym jak co niektórzy tu czy na innych forach zaczeli sobie przypisac zasługi za zrobienie czegoś co zrobili dzięki komus. Webastp to nie jest jedyny mod na świecie, a jakie byly poczatki tego to tylko autor wie.
Kolego lock00 , chcial byś zeby ktoś sprzedawał manuala z twoim opisem ,a przypisal sobie cale zaslugi ? Krew by cię zalala, ale tak się zaczyna robić.
Kolego lock00 , chcial byś zeby ktoś sprzedawał manuala z twoim opisem ,a przypisal sobie cale zaslugi ? Krew by cię zalala, ale tak się zaczyna robić.
-
lock00
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Ja tam nie przypisuje sobie zaslug do czegos czego sam nie zrobilem, dobry manual ma innym pomoc,a skoro ktos klonuje i uwaza ze to jego to zlewac takich ludzisobek187 pisze:Powiedzialem ze Wam pomoge. Moglem zrobic tak jak inni - wyniesc się z forum po tym jak co niektórzy tu czy na innych forach zaczeli sobie przypisac zasługi za zrobienie czegoś co zrobili dzięki komus. Webastp to nie jest jedyny mod na świecie, a jakie byly poczatki tego to tylko autor wie.