Zegary fis premium kolorowy wyświetlacz 2011 w touran 2003.

Miejsce do prezentowania własnych modyfikacji - co ulepszyliśmy, usprawniliśmy i chcemy podzielić się tym z innymi.
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

arczitu pisze:Witam

Kolego a możesz opisać więcej szczegółów ?
Jestem zainteresowany takim licznikiem ale nie jestem pewien czy aby nie porywamy się z motyką na słońce.

Pozdrawiam
Jeżeli kolega Sobek178 twierdzi, że się da to mogę się założyć w ciemno, że tak jest !
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
arczitu
Przeglądacz
Auto:: 2,0 BKD
Imię:: Artur
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: arczitu »

No to super, czekamy zatem na jakieś szczegóły takiej operacji :lol:
let's DO IT 170 ps
Awatar użytkownika
QQRYDZA
Expert
Auto:: 1,9tdi
Imię:: dar
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: QQRYDZA »

Temat już poruszany na forum,poszukaj albo napisz do sobka,jedno wiem licznik to nie wszystko do wymiany w tym temacie i trzeba się trochę pobawić .
[you]--->Niebieski

ZWzPD

wiadomości wysyłać proszę na e-mail darekkruk@hoga.pl
seba244
Expert
Auto:: Touran
Imię:: .......
Podziękował: 3 razy

Post autor: seba244 »

Dużo roboty, zachodu no i troche kasy trzeba włożyć..

Ja sobie odpuściłem...
Awatar użytkownika
sobek187
Przeglądacz
Imię::
Otrzymał podziękowań: 5 razy

Post autor: sobek187 »

Wszyscy piszecie ze trzeba powymieniać pół auta.... a kto z was ma kolorowe zegary ze tak piszecie? Arczitu napisz na PW to ci pomoge.
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

sobek187 pisze:Wszyscy piszecie ze trzeba powymieniać pół auta.... a kto z was ma kolorowe zegary ze tak piszecie? Arczitu napisz na PW to ci pomoge.
Sobek187 kolorowy masz tylko Ty - i uważam że Twoja słowa dotyczące tego manuala będą najważniejsze co i jak wymienić :ok:
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
Cesarz
Władca postów
Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
Imię:: Michał
Podziękował: 629 razy
Otrzymał podziękowań: 223 razy

Post autor: Cesarz »

sobek187 to nie rób tajemnicy tylko pisz co i jak.... :piwo:
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

Wypada sie dzielić wiedzą, nie bądź sobek ;)
Awatar użytkownika
mariusz788004
Użytkownik
Auto:: 1.9tdi avq 2004
Imię:: mariusz
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Post autor: mariusz788004 »

Słuchajcie Sebek nierobi zadnej tajemnicy.Jestem osobiscie tego przykładem.Wiekszosc modów mam własnie od niego.A ze nie chce sie podzielic ogólnie na forum to jest tylko i wyłacznie jego sprawa.Z tego co wiem to pomógł w kwesti liczników wielu osobom prywatnie.JEST naprawde wiele touranow z kolorowym licznikiem od SEBY.Wystarczy tylko go ładnie poprosic i napewno pomorze,a nie tylko krytykowac.
Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2012 12:44 przez mariusz788004, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
QQRYDZA
Expert
Auto:: 1,9tdi
Imię:: dar

Post autor: QQRYDZA »

mariusz788004 pisze:Słuchajcie Sebek nierobi zadnej tajemnicy.Jestem osobiscie tego przykładem.Wiekszosc modów mam własnie od niego.A ze nie chce sie podzielic ogulnie na forum to jest tylko i wyłacznie jego sprawa.Z tego co wiem to pomógł w kwesti liczników wielu osobom prywatnie.JEST naprawde wiele touranow z kolorowym licznikiem od SEBY.Wystarczy tylko go ładnie poprosic i napewno pomoze,a nie tylkokrytykowac.Wiekszosc z was nawet niewie co on z Marcinem jeszcze zrobili w touranach----słyszeliscie o AKTYWNYM TEMPOMACIE Z TOURANA 2012........Samemu PARKOWANIU ....ITP.

ręce opadają człowieku,popraw te błędy i przestań pisać takie bzdury bo nie widziałem żeby ktoś krytykował sobka za to co zrobił w swoim aucie,jak kogoś to obchodzi to pisze do niego na priv a nie podnieca się na forum.ile ty masz lat? 15?
[you]--->Niebieski

ZWzPD

wiadomości wysyłać proszę na e-mail darekkruk@hoga.pl
Awatar użytkownika
mariusz788004
Użytkownik
Auto:: 1.9tdi avq 2004
Imię:: mariusz
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Post autor: mariusz788004 »

Kolego qqrydza po pierwsze-nie podniecam sie,po drugie ja nie krytykuje twoich wypoeiedzi na forum,po trzecie -ktato tu pisze bzdury......zastanów sie i daj na luz.
Awatar użytkownika
sobek187
Przeglądacz

Po pierwsze kupcie kolorowy licznik po drugie dopasujcie immo tak żeby odpalił silnik (bo sterownik ma aktywne immo w sobie) a jak ogarniecie te dwa tematy do piszcie do mnie bo tak to jałowa jest dyskusja. Nie myślcie ze dostaniecie wszystko na tacy bo mnie nikt nie podał, nie po to poświeciłem trochę kasy i czasu żeby to zrobić tylko po to żeby ktos to skopiował i sprzedawał.

Chętnie pomogę w tym temacie tylko zacznijcie zbierać części i będziemy działać a NIE GADAÆ!!!!!
lock00
Władca postów

sobek187, nie ma nic do ciebie, ale nie podoba mi to rozumowanie, zreszta nie wazne rob jak uwazasz, dajmy przyklad z kolega Jarry , jak dla mnie zrobil dla wielu kawal dobrej roboty swoimi manualami, i ma napewno od wielu wielkie :piwo: i wdziecznosc, zreszta kazdy kto stworzyl jakis manual pomocny dla innych, to :piwo: a nie pisac ze to wiem, ale nie powiem, sobek187 ja wiele rzeczy robie o ktorych sam sie dowiedzialem, metoda prob i bledow ale nie mowie nie dam bo mnie nikt nie powiedzial,ale to moje skromne zdanie
Awatar użytkownika
sobek187
Przeglądacz

Powiedzialem ze Wam pomoge. Moglem zrobic tak jak inni - wyniesc się z forum po tym jak co niektórzy tu czy na innych forach zaczeli sobie przypisac zasługi za zrobienie czegoś co zrobili dzięki komus. Webastp to nie jest jedyny mod na świecie, a jakie byly poczatki tego to tylko autor wie.
Kolego lock00 , chcial byś zeby ktoś sprzedawał manuala z twoim opisem ,a przypisal sobie cale zaslugi ? Krew by cię zalala, ale tak się zaczyna robić.
lock00
Władca postów

sobek187 pisze:Powiedzialem ze Wam pomoge. Moglem zrobic tak jak inni - wyniesc się z forum po tym jak co niektórzy tu czy na innych forach zaczeli sobie przypisac zasługi za zrobienie czegoś co zrobili dzięki komus. Webastp to nie jest jedyny mod na świecie, a jakie byly poczatki tego to tylko autor wie.
Kolego lock00 , chcial byś zeby ktoś sprzedawał manuala z twoim opisem ,a przypisal sobie cale zaslugi ? Krew by cię zalala, ale tak się zaczyna robić.
Ja tam nie przypisuje sobie zaslug do czegos czego sam nie zrobilem, dobry manual ma innym pomoc,a skoro ktos klonuje i uwaza ze to jego to zlewac takich ludzi
Zablokowany