Propozycja nowego działu
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
temat jak najbardziej, myślałem o automatycznym dodaniu akcji np poprzez tak jest na allegro dodanie do ulubionych i przesyłanie nowych ofert na e-mail.Tomasz_W-wa pisze:No to jeżeli ma być w dziale Giełda, to admin musi chyba założyć dodatkowy temat np. z nazwą "POLECAM", "Ciekawe aukcje" czy coś w tym stylu, jeżeli taki temat się pokaże na pewno coś będę się starał tam wrzucać.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
Ja jestem za taką formą wpisów jak wcześniej przedstawiłem kilka aukcji, chociaż jeżeli da się zrobić, aby dodane aukcje zostały wysłane dla forumowiczów na maila to też może być OK, chociaż nie wiem czy to nie zamuli działania samego forum, ale ja się nie znam.
Na innych forach wpisuje się tak jak ja to zrobiłem, można jeszcze dodać zdjęcie sprzedawanego przedmiotu, ale to chyba nie zgodne z prawem bo wykorzystujemy zdjęcia bez zgody autora.
Tyle ode mnie.
Założyłem na razie temat w:
VW Touran Klub Polska Strona Główna » OFF TOPIC » Hyde Park » Ciekawe ogłoszenia Allegro, Ebay, Gratka itp.
Jak by co można go przesunąć w inne miejsce na forum.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Na innych forach wpisuje się tak jak ja to zrobiłem, można jeszcze dodać zdjęcie sprzedawanego przedmiotu, ale to chyba nie zgodne z prawem bo wykorzystujemy zdjęcia bez zgody autora.
Tyle ode mnie.
Założyłem na razie temat w:
VW Touran Klub Polska Strona Główna » OFF TOPIC » Hyde Park » Ciekawe ogłoszenia Allegro, Ebay, Gratka itp.
Jak by co można go przesunąć w inne miejsce na forum.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
-
seba244
- Expert
- Auto:: Touran
- Imię:: .......
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Jestem za, podejmowany ten temat był wielokrotnie i jak........ cisza.........cheles pisze:Mi brakuje działu instrukcje obsługi itp (nie mylić z manualami - choć też mogą być w jednym temacie).
Każdy z nas w poście dodał by linki do instrukcji, które trzyma na wirtualanych serwerach np chomikuj itp. Dzięki temu było mniej zbędnych szukań i pytań, a instrukcje byłyby w jednym miejscu.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Można dodać DOWLAND/INSTRUKCJE.Tomas pisze:ja też jestem generalnie za, aczkolwiek temu nie miał służyć Download ?
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
Witam
Chciałbym zaproponować, żeby w dziale "Giełda" utworzyć temat "Komentarze i Oceny transakcji na forum".
Dział ten pokazywał by od kogo z forum można bez problemu coś kupić i nie bać się, że zostanie się orżnięty (tak to napisze).
Na inny forach działają takie działy i się dobrze sprawdzają.
Nie wszyscy na forach są ludźmi do końca uczciwymi, od razu zaznaczam, że nie chce nikogo obrazić.
Po prostu jak ktoś sprzedaje coś i ma już kilka (dobrych) komentarzy to kupujący nie będzie się obawiał że transakcja może źle się potoczyć, albo porostu dać sobie spokój ze sprzedającym na którego już kilku forumowiczów nie ładnie napisało (oczywiście może mieć pretensje tylko do siebie)
Rozumiecie o co mi chodzi.
Co Wy na to ?
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Chciałbym zaproponować, żeby w dziale "Giełda" utworzyć temat "Komentarze i Oceny transakcji na forum".
Dział ten pokazywał by od kogo z forum można bez problemu coś kupić i nie bać się, że zostanie się orżnięty (tak to napisze).
Na inny forach działają takie działy i się dobrze sprawdzają.
Nie wszyscy na forach są ludźmi do końca uczciwymi, od razu zaznaczam, że nie chce nikogo obrazić.
Po prostu jak ktoś sprzedaje coś i ma już kilka (dobrych) komentarzy to kupujący nie będzie się obawiał że transakcja może źle się potoczyć, albo porostu dać sobie spokój ze sprzedającym na którego już kilku forumowiczów nie ładnie napisało (oczywiście może mieć pretensje tylko do siebie)
Rozumiecie o co mi chodzi.
Co Wy na to ?
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa