... przed ... po ... jeszcze dokladka chromu z ramki G7 i narazie bedzie

yox pisze:... z racji braku czasu i checi na zmiane climatic----climatronik, dzis zamontowalem alternatywe: Climatic (USA) MK7 Style![]()
Mega to wygląda.yox pisze:... z racji braku czasu i checi na zmiane climatic----climatronik, dzis zamontowalem alternatywe: Climatic (USA) MK7 Style![]()
Możesz podać numer części tego panela? Widzę że masz taborety w pradzieyox pisze:... z racji braku czasu i checi na zmiane climatic----climatronik, dzis zamontowalem alternatywe: Climatic (USA) MK7 Style![]()
i to mi się podoba, pomimo climatic wygląd extrayox pisze:... z racji braku czasu i checi na zmiane climatic----climatronik, dzis zamontowalem alternatywe: Climatic (USA) MK7 Style![]()
.... nie wcale nie jest duzo roboty, przekaladasz tylko dmuchawe od climatronika i dokladasz 2 przewody do wtyczki T16 , jesli chcesz bezposrednio przelozyc ze starego panelu to trzeba dolozycz 1 silniczek do sterowania kierunkiem nadmuchu, co do webasto to zabij mnie ale nie sprawdzalem, te panela szly w passatach i tiguanach 2012 << ale na rynek amerykanskiThoMass pisze:Mega to wygląda.
Pewnie dużo roboty z taką zmianą ze zwykłego climatica,
A jak z obsługą webasto z panela, czy takie panele występują z opcją webasto??
... panel ... dmuchawa ... tak mam grzane fotelemammelzen pisze:Możesz podać numer części tego panela? Widzę że masz taborety w pradzie
Filtronkris25-05 pisze:Wiosenny serwis
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podał byś namiar na ten korek spustowy do miski olejowej ?kris25-05 pisze:Wiosenny serwis
N90813202 np FEBI15374 lub Fisher 588670Rafał288 pisze:Podał byś namiar na ten korek spustowy do miski olejowej ?kris25-05 pisze:Wiosenny serwis
Co niby nie tak z filtronem? Koła przymierzone i nawet niezle się na nich jeździkarolek_ust pisze:Filtronkris25-05 pisze:Wiosenny serwis
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalka koła przymierzone letnie ?
Korek kupiony w se ponieważ zapomniałem kupić w pl.jeżu pisze:N90813202 np FEBI15374 lub Fisher 588670Rafał288 pisze:Podał byś namiar na ten korek spustowy do miski olejowej ?kris25-05 pisze:Wiosenny serwis
bez rozlania krwi nie obyło sięspacewalker pisze:poszedł światłowód i nowe DVD i jest mapa na liczniku
i teraz cieszy jak cholera