Pewnie QQ.
A ja na Myśliborskiej w Wawie Czarny Touranek numery WJ oraz czerwony Touran na Modlińskiej numery WA - bez vlep.
Próbował zwrócić kierowcom uwagę na ramkę klubową ale chyba jak by w d.. wjechali to by zauważyli, że jest forum.
widziano dzis na trasie bydgoszcz - bożenkowo czarny touranik rej CSW 5G?? nie wiem czy jest wsrod nas ale stalismy na swiatlach to moze wlepke widzial i do nas dolaczy
31.07.2012 w Łebie w porcie w bocznej uliczce widziałem Tourana po lifcie o tablicach ELC ..... Nie miał wlepy klubowej ale miał naklejkę od JacaTouran - Powered by V-tech Łowicz . Jacek, kojarzysz takiego? Oczywiście dostał wizytówkę forumową
Widziany czarny R-LINE we Władysławowie parę razy. Pozdrowiony prze zemnie kierowca. Być może auto jest stylizowane na R-LINE, felgi nie oryginalne a cieszące oko nieoryginalne zwieszenie.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Po drodze na Wybrzeże z Sianko spotkaliśmy forowicza...
No cóż nie wiedziałem o tym dopóki nie dałem mu wizytówki!
Odpowiedział:
"Ale ja jestem na tym Forum!"
No taaa...
Że ja głupi się nie domyśliłem!
Zero wlepki = strata 1 wizytówki.
Echhhh...
Dzisiaj pokonujac trase w czestochowie, chyba jakis forumowicz bo dogonil mnie na swiatlach srebrnym tourankiem ,stanął z boku oblukal , i poszedl... ,ktoś z naszych?a pozniej w opolu touran kamikaze wyprzedzajac a z 8 aut ,chcial sie ze mna na czoloweczke zalapac ...
Przez całe wakacje widziałem od groma touranów w Mielnie,Sarbinowie,Chłopach ale żaden nie miał wlepy ale na tyle aut to ktoś na pewno ktoś jest na naszym forum