CHELES na podstawie pliku który przesłałem tobie stwórz ankietę niech już głosują.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
pozwoliłem sobie na głębsze rozpoznanie tematu, mam wstępny projekt i wycenę przy różnych wariantach ilościowych. Firma sprawdzona, ostatnio zamawiałem u nich 200 kubków do firmy. Współpracujemy od lat.
a jak się sprawują podczas mycia wiesz może nadruk schodzi szybko czy raczej jest trwały? i jak ze szkliwem w środku kubka nie pęka od temperatury ?
ok zobaczymy co wyjdzie z tego naszego projekciku.
cheles dorzuć jeszcze tą propozycję od Tomasa do ankiety, zobaczymy jak się potoczy to wszystko, nie ukrywam ze mamy także taki kubek który reaguje na ciepło.
Sorki, że tak długo to trwało, ale znaleźć firmę by tak mały nakład wykonała to graniczy z cudem.
Czekam właśnie na propozycję wyglądu kubka. Ale jak zawsze jest mały problem. Zakładam, że byśmy chcieli kubek w jednolitym kolorze np niebieski lub czarny i tu musimy zamówić ok. 100 sztuk by wykonali kubek. Jak tylko dostanę wzór zamieszczę go. Plusem jest to, że firma zamieści nasz kubek w swoim sklepie i każdy będzie mógł zamówić bezpośrednio u producenta. To pozwoli nam wykluczyć dodatkowy czas i koszty z ponowną przesyłką do zamawiającego.