Ściąganie - w 10 sekund auto samo zmienia dwa pasy
- piotrek_jetta
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Muti mieliście już nagranie?Muti pisze:Sprawa naszej 2 toyoty firmowej też będzie w TVN Turbo. Ściąga i nie mogą naprawić
Ja jutro na 10 mam umówiony pomiar punktów bazowych nadwozia także jeśli to auto spadło z lawety to jutro wszystko stanie się jasne. Dam znać jak wypadło badanie.
Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za wsparcie i miłe słowo

- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
18 bodajże sie umawiali. Bo to będzie głównie ze wspólnikiem taty program,bo o jego auto chodzi.Nasza nowa toyota będzie przykładem rozwiązania problemu ze ściaganiem-wymianapiotrek_jetta pisze:Muti mieliście już nagranie?

18 będę miał wolne i jak będzie pogoda,to wyszykuję toyotę na bóstwo

Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 

- piotrek_jetta
- Przeglądacz
Ja Jette dzień przed nagraniem też robiłem na bóstwo - w nocy spadł śnieg i jak dojeżdżałem do katowic auto było tak "umazane" błotem, że szkoda gadać. Ale niestety nie było czasu na mycie bo nagranie było z samego rana, a grafik mieliśmy napiętyMuti pisze: 18 będę miał wolne i jak będzie pogoda,to wyszykuję toyotę na bóstwoi będę próbował gdzieś się w kadr tourim wbić

Co do tego wbicia w kadr to może być ciężko

- piotrek_jetta
- Przeglądacz
To najlepiej stań gdzieś za drzewem i jak będą kręcić wyjmij flageMuti pisze:No zobaczymy co i jak..moze jakąś krypto reklamę TKP zrobię z flagą na szybie
piotrek_jetta, a ile to wszystko trwało?

U mnie trwało to praktycznie cały dzień (w sensie godzin pracy). Spotkaliśmy się o 10 - nagraliśmy moją wypowiedź (na zasadzie "proszę opowiedzieć o sprawie", a następnie prowadzący zadawał mi pytania, aby pewne kwestie doprecyzować). Następnie nagrywaliśmy mnie z laptopem (aby pokazać stronę vwjetta.pl) oraz dokumentację i protokoły.
Później było nagrywanie samochodu - Kamerzysta nagrywał z różnych ujęć samochód, a następnie jazdy testowe - najpierw samochód nagrywany z zewnątrz (na zasadzie jedziemy, puszczamy kierownicę i samochód ściąga wprost na kamerę i przed samą kamerą odbijamy), później nagrania wewnątrz w czasie jazdy i na koniec Pan z kamerą w bagażniku, a ja za nim i nagrywamy zachowanie samochodu po puszczeniu kierownicy.
Później Panowie pojechali do rzeczoznawcy, a następnie jazda do serwisu i nagrywanie całej ścieżki diagnostycznej oraz badania geometrii.
Trochę czasu to zajmuje, ale ten czas szybko leci bo ekipa jest świetna - atmosfera luźna, sporo śmiechu, a przy tym pełen profesjonalizm. Złego słowa nie mogę powiedzieć.
- piotrek_jetta
- Przeglądacz
Niestety Aki ni ma takiej możliwości, nawet jak szukaliśmy miejsca na nagranie to Panowie z TVNu zwracali uwagę, aby nie było żadnych reklam w tle bo każdą musieliby zakryć. Ale jest w ngraniu informacja o stronie, a na stronce w zakładce partnerzy jest forum Tourana.aki pisze:mogłeś zrobić reklamę forum, sam jestem ciekawy jak ta sprawa się skończy.