I tak zrobie ze podniose jak nie pomoze to trudno bo tak patrzac to gwint jest skrecony na sam dol a samochod nie siedzi az tak nisko wiec pewnie to odboje pobawimy sie w sobote bo w tygodniu nie mam czasu dzieki za pomoc dla wszystkich
znalazlem problem
mianowicie wszystko robil mi mechanik angol i dzisiaj zdjalem z przodu kola i chcialem podniesc z centymetr do gory a tu patrze na jednej stronie jest zalozony stary odboj z serii na odboje oryginalne od gwintu a z drugiej nie ma jest tylko odboj od gwintu zmierzylem jak stoi i sie okazalo 1cm roznicy poprostu zalamanie jestem wku....ny na maksa
na szczescie wszystko zostalo poprawione oczywiscie stalem i przygladalem sie zeby nie wracac jeszcze raz
samochod poszedl 2 cm do gory i wszystko jest ok i tak naprawde nie ma duzej roznicy w twardosci zawieszenia od ori ale pojdzie jeszcze w gore no i na zime wracam na ori felgi z nowymi oponkami
Możęsz podać jakieś namiary na radio i ekrany, które masz zamontowane w UK? Do tego potrzebne przejściówki?
Autko wygląda super, szczególnie na tych kolach z gwintem.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Nowy zakup felgi BBS SPEEDLINE 18" wraz z oponkami 4x Kumho 225/40/18
Felgi pojda na seryjna zawieche bo gwint dawno sprzedany a z czasem do zaloze tylko sprezyny obnizajace