W gdańskim Naftoporcie sztab kryzysowy i wszystkie służby ratunkowe w gotowości mam nadzieję, że to tylko "dmuchanie na zimne", ale noc zapowiada się ciekawie...
Oj rano było hardcorowo Szczególnie pod górkę podjechać było słabo Dużo ulic oblodzonych ESP trochę się dzisiaj napracowało.
Wieczorem szaro, rano biało i cały czas sypie. Pozdrowienia z Gdańska.
Był VW Passat Variant B6 2005r. Comfortline 2.0 TDI 140KM - manual
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG
Pozdrowienia z drogi do pracy jeszcze 24km przede mną-może do 9 dojadę. zima jak zwykle zaskoczyła niektórych kierowców, ale dzieciaki szczęśliwe bo Mikołaj śnieg przywiózł.
Tyle czekałem na tego spota nie odwołujcie proszę jest fajne miejsce parking w centrum handlowym Matarnia na samym końcu stara część często tam robiliśmy spotkania na 30 samochodów i było ok. Myślę, że godzina jeszcze taka, że tłumów nie będzie na zakupach.
tomek_e36 pisze:Tyle czekałem na tego spota nie odwołujcie proszę jest fajne miejsce parking w centrum handlowym Matarnia na samym końcu stara część często tam robiliśmy spotkania na 30 samochodów i było ok. Myślę, że godzina jeszcze taka, że tłumów nie będzie na zakupach.
tomek_e36 pisze:(...) jest fajne miejsce parking w centrum handlowym Matarnia na samym końcu stara część często tam robiliśmy spotkania na 30 samochodów i było ok. Myślę, że godzina jeszcze taka, że tłumów nie będzie na zakupach.
jak dla mnie miejsce jak najbardziej ok, tylko weźcie pod uwagę, że teraz przed świętami to w każdym CH czy to Matarnia, czy Riviera od godziny 10 do 22 są tłumy, a CH przy obwodnicy są dodatkowo opanowane przez tłumy Rosjan.
Centra handlowe według mnie w tym okresie to kiepski pomysł. Spiochu ma racje oprócz osób kupujących z Trójmiasta jest sporo z Obwodu Kaliningradzkiego.
Do Matarni nie raz jechałem w weekendy i była poracha. Riviera mimo dużego parkingu w tym okresie też może być przepełniona.
Był VW Passat Variant B6 2005r. Comfortline 2.0 TDI 140KM - manual
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG