Nasze Hobby
- rock4
- Specjalista
- Auto:: Touran 1,9 AVQ 2003
- Imię:: Marek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 20 razy
- Kontakt:
Tomas, bardzo ładna kolekcja, moja jest o wiele skromniejsza (zaledwie 3 szt aparatów) ale dla mnie tym bardiej cenniejsza, bo wszystkimi aparatami jako mały chłopak cykałem fotki 
Zaraz wrzucę swoją
[ Dodano: Czw Cze 06, 2013 15:26 ]
a to moje

Na razie leżakują w szafce w futerałach ale planuje zrobić dla nich specjalne ekspozytory (z plexi), miałem już nawet wykonane przez lokalnego szklarza prototyp takiego ekspozytora ale to z jaką dokładnością to zrobił spowodowało, że nie odebrałem tego od niego...
Zaraz wrzucę swoją
[ Dodano: Czw Cze 06, 2013 15:26 ]
a to moje

Na razie leżakują w szafce w futerałach ale planuje zrobić dla nich specjalne ekspozytory (z plexi), miałem już nawet wykonane przez lokalnego szklarza prototyp takiego ekspozytora ale to z jaką dokładnością to zrobił spowodowało, że nie odebrałem tego od niego...
-
Chester
- Przeglądacz
- Auto:: Touran, 1.9 TDI BKC, 2006
- Imię:: Mariusz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Witam, troszkę odświeżę temat
Moje hobby jest troszkę inne od Waszego, nic nie zbieram, żaden sport nie uprawiam
Interesuję się troszkę elektroniką, potrafię zaprogramować procesory z firmy ATMEL, jeżeli jest jakiś ciekawy projekt z forum elektroda.pl mogę pomóc w jego zrealizowaniu. Sam też coś projektuje ale długo to trwa
Wspólnymi siłami można wykonać jakieś sterowniki do Naszych Touranów
otwarty jestem na pomysły (ale coś przyziemnego hehe) a na pewno coś się wyczaruję
Czasem lubię wyjechać na wioskę, pojeździć URSUSEM
uwierzcie super odskocznia od zgiełku miasta polecam wszystkim
Pozdrawiam
Moje hobby jest troszkę inne od Waszego, nic nie zbieram, żaden sport nie uprawiam
Interesuję się troszkę elektroniką, potrafię zaprogramować procesory z firmy ATMEL, jeżeli jest jakiś ciekawy projekt z forum elektroda.pl mogę pomóc w jego zrealizowaniu. Sam też coś projektuje ale długo to trwa
Czasem lubię wyjechać na wioskę, pojeździć URSUSEM
Pozdrawiam
-
Chester
- Przeglądacz
- Auto:: Touran, 1.9 TDI BKC, 2006
- Imię:: Mariusz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
niko02, zależy co ciekawego chcesz podświetlić 
GioW, bardzo dobry pomysł
Samochód mam od tygodnia i jeszcze się do końca nie przyglądałem budowie klapy bagażnika.
Nie wiem jak jest u Was ale u mnie po naciśnięciu przycisku odpowiedzialnego od otwarcia tylnej klapy odryglowuję się tylko zamek centralny ale sam muszę podejść i otworzyć klapę. Natomiast ojciec posiada Jettę i tam po wciśnięciu przycisku na pilocie klapa otwiera się automatycznie ponieważ jednocześnie odryglowuję się zamek centralny i uruchamia siłownik zamka, a teleskopy są na tyle silne, że podnoszą klapę.
Tutaj muszą wypowiedzieć się spece od VAG'a czy istnieje takie zaprogramowanie w komputerze Tourana funkcji działającej w sposób opisany powyżej, a ja pomyśle nad otwarciem klapy bagażnika
GioW, bardzo dobry pomysł
Nie wiem jak jest u Was ale u mnie po naciśnięciu przycisku odpowiedzialnego od otwarcia tylnej klapy odryglowuję się tylko zamek centralny ale sam muszę podejść i otworzyć klapę. Natomiast ojciec posiada Jettę i tam po wciśnięciu przycisku na pilocie klapa otwiera się automatycznie ponieważ jednocześnie odryglowuję się zamek centralny i uruchamia siłownik zamka, a teleskopy są na tyle silne, że podnoszą klapę.
Tutaj muszą wypowiedzieć się spece od VAG'a czy istnieje takie zaprogramowanie w komputerze Tourana funkcji działającej w sposób opisany powyżej, a ja pomyśle nad otwarciem klapy bagażnika
- marcelid
- ____________________

- Auto:: BASIC, 1.9 TDi-BKC, 2004
- Imię:: Marceli
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Tomas
Aparat w domu leżał także u mnie tylko kurz, a u Ciebie widać że cieszy oko ... pozdrawiam
Aparat w domu leżał także u mnie tylko kurz, a u Ciebie widać że cieszy oko ... pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt sie 20, 2013 19:27 przez marcelid, łącznie zmieniany 1 raz.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Chester, niko02, GioW,
Obejrzyjcie reklamę nowego Seata (nie pamiętam który model) gdzie dzieciak ma zabawkę amerykański wahadłowiec. Zwrócicie uwagę, gdy siedzą w środku, synek coś tam przestawia na dotykowym wyświetlaczu a dekor na drzwiach zmienia kolor. Może takie podświetlenie zrobić w naszych autkach
Obejrzyjcie reklamę nowego Seata (nie pamiętam który model) gdzie dzieciak ma zabawkę amerykański wahadłowiec. Zwrócicie uwagę, gdy siedzą w środku, synek coś tam przestawia na dotykowym wyświetlaczu a dekor na drzwiach zmienia kolor. Może takie podświetlenie zrobić w naszych autkach
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Leszkucheles pisze:Chester, niko02, GioW,
chodzi Ci pewnie o nowego Leona od Seata, bialutki - piękny!! Dzieciak bodajże nacisnął przycisku aktywujący ustawienia sportowe i wtedy to podświetlenie drzwi się zapala. Genialny pomysł