eee... wtedy by widział 2 kartymarynarz75 pisze:Krzysiek, czyżby komputer przyją za dużo. % ?

eee... wtedy by widział 2 kartymarynarz75 pisze:Krzysiek, czyżby komputer przyją za dużo. % ?
No właśnie, i na której są teraz zdjęcia.jarry pisze:eee... wtedy by widział 2 kartymarynarz75 pisze:Krzysiek, czyżby komputer przyją za dużo. % ?
Jak odpowiedni Bordnetz to oczywiście on tym steruje. No i halogeny trzeba miećsublime pisze:Co zes nic nie m8wil, a ja bylem dzisiaj w Gdyni.To doświetlanie bedzie po wymianie bordneza?
Wysłane z mojego SM-T211 przy użyciu Tapatalka
i nic nie mówisz..... buuuuumarynarz75 pisze:A tak na marginesie dziś u mnie odbył się mikrospot zwieńczony wymianą Bordnetza u Tomka_e36 co poskutkowało doświetlaniem poprzez halogeny
Nie tylko sąsiadowi ja tez muszę wykonać takiego moda u siebietomek_e36 pisze:Dzięki Marynarz jeszcze raz za fachową pomoc doświetlenie spełniło swoje zadanie w 100% sąsiadowi wyszły oczy z zazdrości
Rafalgd1 pisze:czy to się nadaje do czegoś 3C0 937 049 E
W/w jest 21 bitowym highline w ktorym niestety nie zakodujesz doswietlania , oświetlenia przestrzeni nóg ani "podwójnego stopu" ( wszystkie żarówki w lampie tylnej swieca jako Stóp) , jak chcesz to wszystko musisz poszukać wyszego