Pan nie pytał o Led-y, przyciemniane migacze, ani lampy
Hamulce ok, zawieszenie żadnych luzów .
Ulżyło mi, bo myślałem, że gwint je zmasakruje
Touran miał zlot, to wziąłem się za Burgmana
Przyciemniłem mu migacze z tyłu, bo trochę leciały starością.
Okleiłem folią odblaskową kufer i tylne oświetlenie, jednak ostatecznie taśma wokół lampy wyleciała.
Przed: po
Zacząłem montaż oświetlenia LED w kufrze Będzie pozycja, migacze i stop
bartek0-01 pisze:
Jakos nie mogłem rozgryźć tylnych drzwi. Bo mam zajęty 14 pin
to się wlutuj w kabel jak masz zajęty PIN w kostce
no dopiero by narobił cudów hehe.
jesli jest zajęty 14 przewód to on idzie chyba do przełącznika szyby, niema on nic wspólnego z zasilaniem lampki.
Trzeba wlutować się pod krańcówkę zamka i po problemie.
dexter23pl pisze:no dopiero by narobił cudów hehe.
jesli jest zajęty 14 przewód to on idzie chyba do przełącznika szyby, niema on nic wspólnego z zasilaniem lampki.
dokładnie tak jest bo Bartek już to sprawdzał i 14 idzie do przełącznika szyb wiem bo dzwonił do Konsultanta tele he he
ma jeszcze parę rzeczy spr i jak nie to pod zamek się podłączy ale brakło mu wczoraj czasu
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
nie używałem u mnie od kilku dni są straszne upały dziś troszkę mniej bo tylko ok 30 w cieniu więc wystawiłem autko na słońce i nakładki tak na ok 1 godzinkę może 2 dopiero wtedy zabraliśmy się do roboty to normalnie parzyło wszystko
a i w zestawie jest wszystko nawet specjalna szmatka firmy 3M nasączona jakimś alkoholem do wyczyszczenia powierzchni i to tyle ale efekt fajny jak wstawiałem do garażu to nie mogłem się nacieszyć :p
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
bartek0-01 pisze:
Jakos nie mogłem rozgryźć tylnych drzwi. Bo mam zajęty 14 pin
to się wlutuj w kabel jak masz zajęty PIN w kostce
no dopiero by narobił cudów hehe.
zaraz zaraz. nie chodzi o to aby wlutowywać się gdzie popadnie tylko jeśli konkretny PIN służy do tego a jest zajęty jak kolega napisał to można sprawdzić dlaczego jest zajęty i jeśli wszystko jest OK to się w niego wlutować - ale wygląda na to iż kolega po prostu pomylił PINY w kostce...