Sprawdzenie historii auta
- leszeklen
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 340 razy
- Otrzymał podziękowań: 42 razy
- Kontakt:
Re: Sprawdzenie historii auta
I tylko jedno zdjęcie, ma coś za uszami, wysłałem mu zapytanie o nr VIN, nie wierzę w takie przebiegi wystarczy to porównać z np. Mobile. de
Leszek
Leszek
- Dawid_FreeStyle
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.9 BLS 09r
- Imię:: Dawid
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Ciekawe czy wyśle ten VIN daj znać jak coś... ogólnie auto ze zdjęć wygląda na fajne, gdyby miał tyle km najechane pewnie było by go warto kupić, jeszcze ten silnik 1.9 105 koni 

DAWID
- leszeklen
- Użytkownik
- Kontakt:
No właśnie przed chwilą sprawdzałem, nie ma wiadomości odnośnie WIN
Leszek
Leszek
Ostatnio zmieniony ndz lut 07, 2016 11:40 przez leszeklen, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dawid_FreeStyle
- Przeglądacz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Gdyby gość był pewny auta to by wysłał ten Vin. Nie pojadę taki kawał drogi w ciemno go oglądać.
DAWID
- leszeklen
- Użytkownik
- Kontakt:
Jego klientami są frajerzy co kupują kota w worku, gdyby mu zależało na sprzedaży i nie miał nic do ukrycia już by wysłał.
Leszek
Leszek
-
- Początkujący
- Auto:: 1T2 2.0 140 BMM DSG
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Witam,
Dałoby radę powiedzieć coś więcej na temat tych dwóch nr VIN:
WVGZZZ1TZCW032284
WVGZZZ1TZCW064001
Z góry dziękuję.
Dałoby radę powiedzieć coś więcej na temat tych dwóch nr VIN:
WVGZZZ1TZCW032284
WVGZZZ1TZCW064001
Z góry dziękuję.
-
- Auto:: Touran, 2.0TDI 2004r
- Imię:: Mat
Jak ładnie poprosze ktoś pomoże z rozkodowaniem VIN pod względem wyposażenia auta?
VIN: WVGZZZ1TZ5W043217
Mam wrażenie że autko ma dołożone Xenony i chcę się upewnić co jeszcze tam z fabrykie nie wyjechało.
Z góry dziękuję

VIN: WVGZZZ1TZ5W043217
Mam wrażenie że autko ma dołożone Xenony i chcę się upewnić co jeszcze tam z fabrykie nie wyjechało.
Z góry dziękuję

-
- Użytkownik
- Auto:: Touran Cross BMM 2008r.
- Imię:: tomasz
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 25 razy
Jest tu kolega z Augustowa na forum mogę dać Ci namiar podskoczy obejrzy i będziesz wiedział sam jeździ Touranem to wie na co patrzyć ja też mam niedaleko bo 40km do Augustowa więc jak coś pisz...
a tak ogólnie to co to za exclusive skoro brak jest:kierownicy,gałki,ręcznego w skórze,grzanych siedzeń,multifunkcji na kierownicy,spryskiwaczy reflektorów,poza tymi rzeczami uważam go za ładnego i godnego zainteresowania patrząc po forum to którego kto by nie wrzucił do sprawdzenia to jest ble,zły,bity i jeszcze nie wiadomo co a na forum codziennie w powitalni jest 5-10-15 nowych zarejestrowanych więc ktoś te używki kupuje i jeździ wiadomo każdy chciałby mieć tego idealnego ale takie to tylko w salonie a z nowymi też są problemy wiem bo mam 3 samochód od nowego,swojego Tourana kupowałem od Niemca z oryginalnym przebiegiem i też miał wady których to w Polsce samochody dziwnie nie mają a po kupnie dołożyłem kawał kasy i jeżdżę nie liczcie że samochód 8-10 letni ma 150tyś km. jak szukałem to dzwoniłem po różnych ogłoszeniach i jeden handlarz powiedział tak:samochód z przebiegiem 100-150tyś.km u Niemca jeździ nikt nie myśli o sprzedaniu chyba że go coś boli(akurat miał BMN-a z przebiegiem 100tyś.km po akcji serwisowej z wtryskami i Niemiec nie mógł dać rady) to trafia do Polski gdzie jest reanimowany po kosztach i trafia do ludzi a potem lament bo przebieg mały a ładu nie można z nim dojść....
a tak ogólnie to co to za exclusive skoro brak jest:kierownicy,gałki,ręcznego w skórze,grzanych siedzeń,multifunkcji na kierownicy,spryskiwaczy reflektorów,poza tymi rzeczami uważam go za ładnego i godnego zainteresowania patrząc po forum to którego kto by nie wrzucił do sprawdzenia to jest ble,zły,bity i jeszcze nie wiadomo co a na forum codziennie w powitalni jest 5-10-15 nowych zarejestrowanych więc ktoś te używki kupuje i jeździ wiadomo każdy chciałby mieć tego idealnego ale takie to tylko w salonie a z nowymi też są problemy wiem bo mam 3 samochód od nowego,swojego Tourana kupowałem od Niemca z oryginalnym przebiegiem i też miał wady których to w Polsce samochody dziwnie nie mają a po kupnie dołożyłem kawał kasy i jeżdżę nie liczcie że samochód 8-10 letni ma 150tyś km. jak szukałem to dzwoniłem po różnych ogłoszeniach i jeden handlarz powiedział tak:samochód z przebiegiem 100-150tyś.km u Niemca jeździ nikt nie myśli o sprzedaniu chyba że go coś boli(akurat miał BMN-a z przebiegiem 100tyś.km po akcji serwisowej z wtryskami i Niemiec nie mógł dać rady) to trafia do Polski gdzie jest reanimowany po kosztach i trafia do ludzi a potem lament bo przebieg mały a ładu nie można z nim dojść....
-
- Kandydat
- Auto:: 1,9 TDI 2007
- Imię:: Słąwek
witam
wielka prośba o sprawdzenie przebiegu i serwisu (potrzebuję info czy był rozrząd robiony) WVGZZZ1TZ7W066877
wielka prośba o sprawdzenie przebiegu i serwisu (potrzebuję info czy był rozrząd robiony) WVGZZZ1TZ7W066877
-
- Auto:: Szukam Tourana
- Imię:: Karol
-
- Początkujący
- Auto:: Touran 1T2 1,9 BLS 2010
- Imię:: Darek
- Podziękował: 8 razy
Witam chcę kupić tourana ktoś wyciągnie ile się da co kryją te dwa nr vin?
za pomoc bardzo dziękuje
WVGZZZ1TZAW015900
WVGZZZ1TZAW035794
za pomoc bardzo dziękuje

WVGZZZ1TZAW015900
WVGZZZ1TZAW035794
-
- Początkujący
- Auto:: BKC 1.9 77kw dsg 2006
- Imię:: jasiek
- Podziękował: 7 razy
Witam,
Proszę o pomoc wsprawdzeniu historii serwisowej i przebiegu tego autka: VWGZZZ1TZ7W066877
Pozdrawiam
Jasiek
Proszę o pomoc wsprawdzeniu historii serwisowej i przebiegu tego autka: VWGZZZ1TZ7W066877
Pozdrawiam
Jasiek
PPD
Jasiek
Warszawa Żoliborz
Jasiek
Warszawa Żoliborz
- Dawid_FreeStyle
- Przeglądacz