Pozdrowienia dla Pomarańczy cross z rej WCI.... widzianą 20.10.2017 w okolicy Płońska na bank jeden z naszych były rameczki przeleciałem obok zatrąbiwszy granacikiem
I w tym samym czasie widziałem 3 pługi do odśnieżania więc zima raczej nie zaskoczy drogowców
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
No i w końcu ja zobaczyłem na drodze Tourana z wlepą z forum.
Dziś na Powstańców Śląskich (Wawa) czarny Touran Highline z tylnymi lampami od Cross-a z rejestracją WNxxxC
Nie zdążyłem zrobić fotki bo wlepę zobaczyłem w ostatniej chwili i skręcił na skrzyżowaniu w bok, a ja pojechałem prosto.
Pozdrowienia z trasy S6 Gddansk-Gdynia kolagen w 1t3 na GA nie wiem czy dobrze z wlewu odczytałem Danciu? Jechałem pierdkowozem fiesta mk7 na CNA awaryjki poszły
Hehe , ten Touran był z moich okolic , dokładnie że Złotowa, był swego czasu na sprzedaż, najwidoczniej ktoś go kupił z twoich rejonów.widzialem go kiedyś na żywo oryginalny jego kolor to czarny, miał naklejona pomarańczową folie na sobie.
wystukane w garażu z kluczem w ręku
Jestem Marcin z Jastrowia
był
VW Touran 2,0 TDI AZV 100 KW z 2003 r czarny
VW Touran 1,9 TDI BKC 77 KW z 2005 r bordowy
VW Touran 1,9 TDI BLS 77 KW z 2007 r siwy
Jest
VW Touran 1,6 TDI CAYC 77KW z 29,12,2010 r Mocca
marcyb3 pisze:Hehe , ten Touran był z moich okolic , dokładnie że Złotowa, był swego czasu na sprzedaż, najwidoczniej ktoś go kupił z twoich rejonów.widzialem go kiedyś na żywo oryginalny jego kolor to czarny, miał naklejona pomarańczową folie na sobie.
wystukane w garażu z kluczem w ręku
to teraz jakiś mechanik kręci się nim po Pruszkowie
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
bartez55 pisze:Koledzy z Trójmiasta, w maju jadę na koncert do Gdyni konkretnie na cały weekend od 11.05, powiedzcie mi proszę co warto zobaczyć w Gdyni i okolicy?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
W Gdyni warto zobaczyć Oceanarium (akwarium Gdyńskie), centrum experyment, ORP Błyskawica na Skwerze Kościuszki, bulwar nadmorski, Kamienna Góra.