maliniak93 pisze:Międzyzdrojach widziałem sporo touranów lecz wszystkie bez znaczków TKP.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
czyli ktos z forum zawitał do mojego miasta też jestem i jak by coś sie działo to moge pomocy udzielic. Wlepy jeszcze nie mam ale czerwony brzydki to chyba tylko jeden po Miedzy jezdzi wiec łatwo namierzyć
maliniak93 pisze:Międzyzdrojach widziałem sporo touranów lecz wszystkie bez znaczków TKP.
czyli ktos z forum zawitał do mojego miasta też jestem i jak by coś sie działo to moge pomocy udzielic. Wlepy jeszcze nie mam ale czerwony brzydki to chyba tylko jeden po Miedzy jezdzi wiec łatwo namierzyć
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A to czerwonego widziałem z daleka [WINKING FACE] Dzisiaj już ostatni dzień nadmorskich klimatów. Po tygodniu pora wracać do domu ale do późnych godzin wieczornych trzeba się zrelaksować na plaży [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A to czerwonego widziałem z daleka [WINKING FACE] Dzisiaj już ostatni dzień nadmorskich klimatów. Po tygodniu pora wracać do domu ale do późnych godzin wieczornych trzeba się zrelaksować na plaży [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
no to milego ostatniego dnia i bezpiecznego powrotu. Dwojezdniowka za wolinem lubi sie korkowac w sezonie choc nie zawsze wiec polecam krajoznawcza wycieczke przez stepnice.
Dzisiaj leciałem z Wrocławia do Torunia S i autostradą... Touranow sporo było, ale ani jeden wlepy klubowej... Jeden migal kierunkami, ale nie wiem czy klubowy
Dzisiaj okolice bramek koło Wrocka tablice DLU srebrny przedlift ze srebrną trumną na dachu.zdaje się że miał wlepę na klapie z lewej strony.
Drugi "majonez de luxe" na S5 tablice PLE.... leciał w kierunku Wrocka mam swój typ.....
Zastava 1100p -> Polo 86c2f -> Polo 6n i Arosa -> Bmw e46 touring -> Bora variant -> Punto mk1 -> Ibiza 6k -> Polo variant -> a teraz TOURAN 1T0 i POLO 9N0
-------------------------------------- https://domandesign.cupsell.pl/