Witam
Czytam sobie tak z grubsza ten wątek o RNS510 i wychodzi na to iż mając RNS510 powinny/mogą być wyświetlane info na FISie(ja mam czerwone zegary) a u mnie nie ma żadnych info oprócz godziny i kierunku świata
Czy to kwestia złego kodowania czy nie na wszystkich FISach to działa.Jak to wygląda?
Bo jak mógłbym mieć info na czerwonych zegarach z RNSa i dotego BT to może te czerwone zegary nie będą takie złe i je polubie
szczypakozy pisze:Witam
Czytam sobie tak z grubsza ten wątek o RNS510 i wychodzi na to iż mając RNS510 powinny/mogą być wyświetlane info na FISie(ja mam czerwone zegary) a u mnie nie ma żadnych info oprócz godziny i kierunku świata
Czy to kwestia złego kodowania czy nie na wszystkich FISach to działa.Jak to wygląda?
Bo jak mógłbym mieć info na czerwonych zegarach z RNSa i dotego BT to może te czerwone zegary nie będą takie złe i je polubie
a masz fullFIS?
Żeby doprecyzować mam fis pełny tylko czerwony
u mnie jest na zegarach powtórzona info z navi, audio, nie mam tel na zegarach (chyba potrzebna komunikacja rsap). Rozumiem, że kiera multi i próbowałeś przełączać strzałkami?
Muti pisze:Nie musisz. Kolejny raz napisze. Wejdź w menu na liczniku i tam wybierz... Przytrzymaj na manetce do góry albo na dół.
Chyba że nie zakodowales w gatewayu, to też nie będzie na liczniku.
Ja wiem że trzeba przytrzymać i wchodzi się w menu tylko tam nie mam takich opcji jak navi itp z rns510 są tylko opcje dot. samego komputera typu lusterka ,drzwi,światła czyli komfort.Wiec wychodzi na to iż nie mam zakodowane w gataweyu.Ja tego nie zakładałem i nie wiedziałem że taka opcja jest
Witam serdecznie mam passata 2008 r.2.0 cr.Nawigacja rns510 1T0035680B
RNS-MID H030900 co mogę zrobić z tą nawigacją.Chciałbym ją zaktualizować zrobić polskie menu oraz mapę v14.Tylko nie chciałbym mieć problemów z aku, gateweyem jaki soft bym mógł zapodać który byłby dobry i stabilny?Proszę o pomoc.Pozdrawiam
Muti pisze:Nie musisz. Kolejny raz napisze. Wejdź w menu na liczniku i tam wybierz... Przytrzymaj na manetce do góry albo na dół.
Chyba że nie zakodowales w gatewayu, to też nie będzie na liczniku.
Ja wiem że trzeba przytrzymać i wchodzi się w menu tylko tam nie mam takich opcji jak navi itp z rns510 są tylko opcje dot. samego komputera typu lusterka ,drzwi,światła czyli komfort.Wiec wychodzi na to iż nie mam zakodowane w gataweyu.Ja tego nie zakładałem i nie wiedziałem że taka opcja jest
Jedyna interakcja komputera z RNS510 jest wtedy gdy zmienie w komputerze godzine to zmieniona godzina wyskoczy na radiu i to jest wszystko co mój RNS ma wspólnego z FIS-em
Czyli rozumiem że nie został wogóle zakodowany w gatawayu?