Nie przesadzajmy, i tak już mam tu przechlapane.stann pisze:Tomku, nic nie zrobisz ale mam pomysł może zrobimy w tym samym czasie dwa IV OZTKP jeden w Pieckach drugi w Jeziersku![]()
![]()
wtedy każdy by był zadowolony.

Nie przesadzajmy, i tak już mam tu przechlapane.stann pisze:Tomku, nic nie zrobisz ale mam pomysł może zrobimy w tym samym czasie dwa IV OZTKP jeden w Pieckach drugi w Jeziersku![]()
![]()
wtedy każdy by był zadowolony.
Tomas masz racje akurat w tym roku mam 160 km ale rok temu miałem więcej i tez przyjechałem.Tomas pisze:Dlatego że 600 to nie 160 km jakie masz do przejechania, a do Jeziorska mielibyśmy tyle samo.bartek0-01 pisze:Tomas dlaczego dla grupy ludzi każdy ma prawo przyjechać bez znaczenia czy jest Dobrodziejem na forum czy nie.
Na tym polega ta różnica.
Robert masz rację ale po to jest ten wątek aby podyskutować, nikt tu nie marudzi tylko przedstawia swoje poglądy.Robcio pisze:Moje zdanie jest nastepujace... widze jakie sa propozycje, jakie mam odleglosci, wybralem najdogodniejsza dla mnie lokalizacje i zaglosowalem. Jezeli wygra preferowana przeze mnie lokalizacja to super, jezeli nie to zastanowie sie czy jade czy odpuszczam. A juz na pewno nie mam pretensji, nie marudze i nie probuje naklaniac innych do zmiany zdania po to, zebym ja mial blizej![]()
Co do dzieci to wiesz dobrze że nie wszyscy mają dzieci w jednakowym wieku (na tyle duże) i nie każde dziecko dobrze znosi tak długie podróże tym bardziej po Polskich drogach.Robcio pisze:Wszedzie mam daleko, ale nawet gdybym mial pojechac do Szczecina, to gdybym postanowil, ze chce i ze jade, to bym pojechal. Dzieci w drodze troche pomarudza, a potem beda sie bawic z innymi dzieciakami i bedzie ok
Oczywiscie Staszku... dyskutowac mozna, jednak mi to troszke przypomina marudzenie i przedstawianie pretensji o to, ze 'nie jedzmy tu i tu, bo "ja" mam zbyt daleko.stann pisze:Robert masz rację ale po to jest ten wątek aby podyskutować, nikt tu nie marudzi tylko przedstawia swoje poglądy.
Wiem, dzieci mamy z podobnym wieku. Jezdzimy z naszymi wszedzie od kiedy sa z nami i zazwyczaj ostro daja nam w kosc, wczoraj w nocy wrocilismy z ferii - ponad 400km tez po naszych drogach i znow bylo ostro, ale czy to powod, zeby nigdzie nie jechac?stann pisze:Co do dzieci to wiesz dobrze że nie wszyscy mają dzieci w jednakowym wieku (na tyle duże) i nie każde dziecko dobrze znosi tak długie podróże tym bardziej po Polskich drogach.
A co tam pisałeś??Tomas pisze:A kto wykasował mój ostatni post ?i dlaczego ?
Tomek by pewnie uwierzył na słowoadmin pisze:sprawdziłem log aktywności moderatorów