Zegary fis premium kolorowy wyświetlacz 2011 w touran 2003.
- arczitu
- Przeglądacz
- Auto:: 2,0 BKD
- Imię:: Artur
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Witam
Panowie ale schodzimy z tematu
Powiem tak, rozumiem w stu procentach , że niektórzy nie chcą się dzielić na forum publicznym swą wiedzą. Sam już to kiedyś przerabiałem i wiem ile czasu i pracy oraz kosztów trzeba włożyć aby wszystko zgrać w jedną całość.
Temat wymiany licznika mamy tu poruszać więc do rzeczy.
Swego czasu wymieniłem licznik w Audi A4 95r. Wsadziłem tam licznik od A4 2000r. Roboty było sporo ale chyba najwięcej przy robieniu tzw. przejściówki, czyli kabla łączącego starą instalację auta z nowym licznikiem. Ale udało się.
Tam jednak było znacznie prościej niż w Touranie. No ale skoro komuś się udało przeskoczyć temat to dlaczego i inni nie mogą spróbować
Póki co, tak jak kolega wyżej napisał, zbierajmy "graty" i szukajmy wiedzy na ten temat.
Ja o moich dokonaniach będę was informował.
Pozdrawiam
Panowie ale schodzimy z tematu

Powiem tak, rozumiem w stu procentach , że niektórzy nie chcą się dzielić na forum publicznym swą wiedzą. Sam już to kiedyś przerabiałem i wiem ile czasu i pracy oraz kosztów trzeba włożyć aby wszystko zgrać w jedną całość.
Temat wymiany licznika mamy tu poruszać więc do rzeczy.
Swego czasu wymieniłem licznik w Audi A4 95r. Wsadziłem tam licznik od A4 2000r. Roboty było sporo ale chyba najwięcej przy robieniu tzw. przejściówki, czyli kabla łączącego starą instalację auta z nowym licznikiem. Ale udało się.
Tam jednak było znacznie prościej niż w Touranie. No ale skoro komuś się udało przeskoczyć temat to dlaczego i inni nie mogą spróbować

Póki co, tak jak kolega wyżej napisał, zbierajmy "graty" i szukajmy wiedzy na ten temat.
Ja o moich dokonaniach będę was informował.
Pozdrawiam
let's DO IT 170 ps
- sobek187
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Jak ktoś jest zainteresowany to tu jest kolorowy licznik :
http://allegro.pl/licznik-zegar-1t09208 ... 65291.html
[ Dodano: Czw Paź 11, 2012 20:00 ]
Panowie będę miał do sprzedania kolorowy licznik z 2010 roku 1T0 920 881 A z dorobionymi kluczykami i przejściówka. Foty i info na PW bo nie mogę wystawić w dziale sprzedam bo mam za mało postów!!!!!!
http://allegro.pl/licznik-zegar-1t09208 ... 65291.html
[ Dodano: Czw Paź 11, 2012 20:00 ]
Panowie będę miał do sprzedania kolorowy licznik z 2010 roku 1T0 920 881 A z dorobionymi kluczykami i przejściówka. Foty i info na PW bo nie mogę wystawić w dziale sprzedam bo mam za mało postów!!!!!!
- mariusz788004
- Użytkownik
- Auto:: 1.9tdi avq 2004
- Imię:: mariusz
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
-
- Specjalista
- Auto:: 2.0tdi AZV,2004r
- Imię:: andrzej
- Podziękował: 82 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
-
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Nie ma ludzi nie zastąpionych....
przypomina mi sie tekst dzieciaków wiem, ale nie powiem ...
Jednego jestem pewien ty tego manuala napewno nie zrobisz,sobek187 pisze:Ty lock00 to kto jeszcze robi te kolorowe liczniki.... bo każdy tylko z was gada ale nikt nie ma. Może weź zrób manuala jak to takie proste.... Naprawdę zastanawiam się jak to forum egzystuje bo wszyscy wiedza a nikt nie robi...żenada
przypomina mi sie tekst dzieciaków wiem, ale nie powiem ...

-
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
masakra ,rozmowa z Tobą nie ma najmniejszego sensu, jakieś masz kompleksyTy twierdzisz ze licznik robią wszyscy a ja twierdze ze nikt wiecej tego nie zrobil przynajmniej na tym forum. to jak robia wszyscy to pokaz mi manuala. Ja ci zadnego manauala nie zrobie bo takich gosci jak ty uważam za pasożyta bo nic nie zrobisz z zerujesz na wiedzy innych...

- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
Nie podoba mi się ton Twojej wypowiedzi, dla mnie nadaje się to przynajmniej na ostrzeżenie!sobek187 pisze:Ty twierdzisz ze licznik robią wszyscy a ja twierdze ze nikt wiecej tego nie zrobil przynajmniej na tym forum. to jak robia wszyscy to pokaz mi manuala. Ja ci zadnego manauala nie zrobie bo takich gosci jak ty uważam za pasożyta bo nic nie zrobisz z zerujesz na wiedzy innych...