Witam witam
Nie wiem czy słyszeli ale jest grupa VAG Mazowsze , spotykają się oni albo pod chmurka na stadionie lub w Arkadii co Czw , dziś również jakby ktoś chciał " Z racji tego ze sa niesprzyjające warunki pogodowe do stania pod chmurka spot dzisiaj 19:00 ARKADIA poziom -2 sektor H20." https://web.facebook.com/groups/Vagmazowsze/?fref=nf
Panie i Panowie
Czy zanosi się może na jakiś spocik w okolicach warszawy w najbliższym czasie?
Pytam ponieważ, jako że jestem na etapie decyzyjnym w zakresie wyboru wersji Tourana, którego w następnym etapie będę poszukiwał..., chętnie bym pooglądał i porównał różne klubowe wersje
Tomeg pisze:Panie i Panowie
Czy zanosi się może na jakiś spocik w okolicach warszawy w najbliższym czasie?
Pytam ponieważ, jako że jestem na etapie decyzyjnym w zakresie wyboru wersji Tourana, którego w następnym etapie będę poszukiwał..., chętnie bym pooglądał i porównał różne klubowe wersje
Jeśli Wrocław jest w okolicy Wawy to w najbliższą sobotę o 14
JA również ale bardziej mi pasuje 22 :] Bo 21.11 lece na miasto w tany :] hehe
A w tyg ktoś coś?
VAG Mazowsze cos dzisiaj lub w Czw działa , Więc może i my bysmy sie przejechali ?:]
Proponuję spot 28.11.2015r, czyli jutro, godziny 16:00 lub 20:00, ja mogę podjechać na obie godziny.
Spotkanie klasycznie Carrefour Bemowo - parking kryty .
W zależności od frekwencji wybierzemy godzinę.
Proponuję spot 28.11.2015r, czyli jutro, godziny 16:00 lub 20:00, ja mogę podjechać na obie godziny.
Spotkanie klasycznie Carrefour Bemowo - parking kryty .
W zależności od frekwencji wybierzemy godzinę.
Witam ja bardzo chetnie jak zawsze :] Tylko akurat nie ma mnie na rejonach - wracam dopiero jutro wieczorem. Ale możnaby się kiedy w tyg złapać wt lub czw Vagi spotykaja się często na Artkadii :] Pozdrawiam