OOOO MATKO, ale się nastroszyłes
Dla mnie to możesz i 3x taką płukankę nalać przy wymianie oleju... Twoje wrotki, Twoje kółka - łożyska będziesz sam wymieniał , a i tak wyżej nerek nie podskoczycz

. Napisałem jedynie swoje zdanie na ten temat. Poczytaj tak na spokojnie swoje posty i oceń swoje pytania z pewnego dystansu..., a nie nastroszyłeś się jak nie wiem co bo ktoś skrytykował Twoje pytania i stwierdzenia...
Podkreślę Ci na koniec ... seria PRO LINE jest dla warsztatów
dalej, jestem autoryzownym dystrybutorem to chyba cokolwiek na ten temat wiem.
zobacz sobie na dole strony z linku poniżej:
http://www.liqui-moly.pl/index.php?opti ... d=75&idr=5
Doradzałem z dobrej woli , nie po złości więc weryfikuj kolego dalej to co pisze producent z tym kto tego używa na codzień , a najlepiej zalej tą płukankę i płucz silnik i niech się dzieje wola nieba

, ale nie dogryzaj mi bo ja chciałem dobrze Ci doradzić, a nie zaszkodzić.
Z mojej strony to na tyle. Widać nie ma co doradzać bo oburzenie Twoje sięga zenitu, więc rób kolego według swego uznania i daj Ci Boże jak najlepiej
Pozdr
[ Dodano: Sob Lut 02, 2013 21:02 ]
Ciapek pisze:Klientom niestety nie możesz tak zrobić, baaa czuje, że nawet byś żadnemu tego nie powiedział. Sam dobrze wiesz dlaczego.
Każdemu klientowi mówię to co myślę kolego, sam byłeś moim klientem i doradziłem jak najlepiej potrafiłem i też potrafiłem Ci powiedzieć kilka razy , że szukasz dziury w całym (temat rozrządu).
Nie wypisuj mi tu niewiadomo czego bo nie spuzczam gaci na widok takich tekstów, a mądry klient doceni porady , a nie będzie się jerzył ja Ty nie mając ni grama wiedzy ani doświadczenia.