Pierwsze wrażenia po montażu w wątkuthomasrog pisze:Czekam na relację po montażu!!! Ile dałeś? Ali czy Allegro?
viewtopic.php?f=9&t=14340&p=237467#p237467
Pierwsze wrażenia po montażu w wątkuthomasrog pisze:Czekam na relację po montażu!!! Ile dałeś? Ali czy Allegro?

Jaki pneumatyczny jak tam jest kabel elektryczny. Klucz jest udarowy ale nie pneumatyczny.Tomasz_W-wa pisze:Klucz pneumatyczny (tani)
Gdzie kupowałeś?zgarniacz pisze:Właśnie przyszły nowe reflektory. Nie xenon, to led +H7
Były z 3 miesiące temu wystawione używki na allegro, w ostatniej chwili ktoś kupił, zadzwoniłem do gościa który to miał i ściągnął mi je z Niemiec nówki. Firma nazywa się Amicum, w sprzedaży posiadają dużo reflektorówvr_6 pisze:Gdzie kupowałeś?zgarniacz pisze:Właśnie przyszły nowe reflektory. Nie xenon, to led +H7
Raczej przeklamany to wynik podaja vo mam taki boscha gds18e i przy 500 warach mam 250Nm i sruby od kol w sharanie ukrecam. Ale na allegro widzialem jak podaja wyniki jeszcze lepsze.Tomasz_W-wa pisze:wesol 400 Nm 450 W ale zawsze luzuje sam śruby i później dociągam, bo w tedy mam pewność że wszystkie przykręciłem![]()
rzutnik w 100% masz rację, mój błąd już poprawione![]()
Jak by co to tu można zajrzeć![]()
http://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/ ... wy-009120/
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa