III Spot Świętokrzyski
-
- Przeglądacz
- Auto:: caddy 1,9 TDI bsu
- Imię:: wojtek
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: II Spot Świętokrzyski
cały czas gotów, tylko teraz to jakoś zimno sie zrobiło
caddy(lepsza wersja tourana) life 1,9 TDI 75/139 KM BSU, skrzynia JCY, typ handlowy 2KBD52, model CA, 2009, bordo metalik, średnio 6,2l/100km, dołożone RNS 510, tempomat, kierownica skóra multi, światła dzienne w trybie amerykańskim 64%, MFA+, czarne światła AL przód
- Grześ
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.9TDI 2004r
- Imię:: Grzegorz
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
-
- Przeglądacz
cały czas gotów
caddy(lepsza wersja tourana) life 1,9 TDI 75/139 KM BSU, skrzynia JCY, typ handlowy 2KBD52, model CA, 2009, bordo metalik, średnio 6,2l/100km, dołożone RNS 510, tempomat, kierownica skóra multi, światła dzienne w trybie amerykańskim 64%, MFA+, czarne światła AL przód
-
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Panie i Panowie z Kielc, może tym razem u Was, bliżej Kielc lub w...?, macie jakaś ciekawą propozycję...,abyśmy mogli też coś zjeść, bo głodni się znajdą
,
Może galeria świętokrzyska na dachu??
PS.sezon ogniskowy ja już rozpocząłem a może grillowy czas zacząć ?
Wszelkie propozycję mile widziane

Może galeria świętokrzyska na dachu??

PS.sezon ogniskowy ja już rozpocząłem a może grillowy czas zacząć ?

Wszelkie propozycję mile widziane

- czesio19892404
- Użytkownik
- Auto:: szukam
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
Jedzonko musi być bo jak Grześ zgłodnieje to będzie źle
Ja w 100% będę. Tylko gdzie??? Musicie sie dogadać między sobą gdzie ja się dostosuje bo w końcu spot w świętokrzyskim.

Czyżbyś miał konkretnych chętnych???Grześ pisze:Ja tylko dodam, iż są już osoby chętne do wzięcia udziału w spocie...
-
- Przeglądacz
- Auto:: VW POLO CROSS 1.4 TDI +
- Imię:: Michal
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Koledzy też się postaram podjechać i poznać przybyłych choć dodam i niewidem czy będę mile widziany ale już nie posiadam Tourana a Polo Cross 

- Grześ
- Użytkownik
Nom- a tą jedną konkretną osobą jesteś Tyczesio19892404 pisze:Czyżbyś miał konkretnych chętnych???Grześ pisze:Ja tylko dodam, iż są już osoby chętne do wzięcia udziału w spocie...

Czyli na dzień dzisiejszy mamy 6 osób... Jak dobrze policzyłem...

-
- Przeglądacz
Czy lokalizacja została ustalona ?
Jak rozumiem proponowana data 29.03 wszystkim pasuje
poniżej lokalizacje, jakie proponowałem w zeszłym roku wraz z przybliżoną odległością od centrum Kielc
1. Cedzyna ale tu brak jakiejś fajnej miejscówki z wyjątkiem zarośniętego parkingu (10 km),
2. Borków parking przy tamie (jest ze 200 miejsc parkingowych) - może być grill (10 Km),
3. parking Makro jest dużo miejsca - grila raczej nie pozwolą zrobić
4. Eliot (za Wolą Morawicką w kierunku na Tarnów) jest parking, knajpa - grila raczej nie pozwolą zrobić (14 km)
5. parking przy Jaskini Raj - grila raczej nie pozwolą zrobić (10 km)
6. jest jeszcze takie miejsce pod Pińczowem, polana w lesie ze stacjonarnym grilem (opał trzeba sobie przyweźć), stołt i ławki pod zadaszeniem miejsca na 20 samochodów - nie jest to Wersal ale bardzo praktycznie urządzone (50 km). W pobliżu jest stadnina koni arabskich w Michałowie (jedna z tych co sprzedaje konie po 1 mln euro) można ją "zwiedzić" za free
7. Złota Woda (obok Łagowa) parking na 40 samochodów (35 km), grila raczej nie pozwolą zrobić, za to jest fajna knajpa ze stołami na zewnątrz, menu wąskie ale w bardzo dobrych cenach i jak dla mnie kucharz pierwsza liga, jest piwo i mocniejsze trunki.
8. ....................................................................
dopisujcie inne lokalizacje, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Myślę, że do 16 marca popracujemy nad listą lokalizacji, a w kolejnym tygodniu zagłosujemy gdzie się spotkamy. Aaaaaaaaaaaaaaa jeszcze nie ma godziny o której zaczynamy
Jak rozumiem proponowana data 29.03 wszystkim pasuje
poniżej lokalizacje, jakie proponowałem w zeszłym roku wraz z przybliżoną odległością od centrum Kielc
1. Cedzyna ale tu brak jakiejś fajnej miejscówki z wyjątkiem zarośniętego parkingu (10 km),
2. Borków parking przy tamie (jest ze 200 miejsc parkingowych) - może być grill (10 Km),
3. parking Makro jest dużo miejsca - grila raczej nie pozwolą zrobić
4. Eliot (za Wolą Morawicką w kierunku na Tarnów) jest parking, knajpa - grila raczej nie pozwolą zrobić (14 km)
5. parking przy Jaskini Raj - grila raczej nie pozwolą zrobić (10 km)
6. jest jeszcze takie miejsce pod Pińczowem, polana w lesie ze stacjonarnym grilem (opał trzeba sobie przyweźć), stołt i ławki pod zadaszeniem miejsca na 20 samochodów - nie jest to Wersal ale bardzo praktycznie urządzone (50 km). W pobliżu jest stadnina koni arabskich w Michałowie (jedna z tych co sprzedaje konie po 1 mln euro) można ją "zwiedzić" za free
7. Złota Woda (obok Łagowa) parking na 40 samochodów (35 km), grila raczej nie pozwolą zrobić, za to jest fajna knajpa ze stołami na zewnątrz, menu wąskie ale w bardzo dobrych cenach i jak dla mnie kucharz pierwsza liga, jest piwo i mocniejsze trunki.
8. ....................................................................
dopisujcie inne lokalizacje, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Myślę, że do 16 marca popracujemy nad listą lokalizacji, a w kolejnym tygodniu zagłosujemy gdzie się spotkamy. Aaaaaaaaaaaaaaa jeszcze nie ma godziny o której zaczynamy
- newcastle26
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1,9 BKC 2005
- Imię:: Konrad
- Podziękował: 18 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
wprawdzie jestem tu nowy i dopiero co zakupilem swojego Tourana, ale jak czas pozwoli to chetnie sie pojawie.
W życiu piękne są tylko chwile - RR
- Grześ
- Użytkownik
newcastle26 będziesz bardzo mile widziany...
Koledzy co myślicie o takim planie:
Wpierw zwiedzilibyśmy Jaskinie Raj- ale od środka, a później wszyscy razem pojechalibyśmy do Galerii Echo w Kielcach na najwyższy dostępny parking i tam coś zjedli i pogadali?
Co o tym myślicie?
Koledzy co myślicie o takim planie:
Wpierw zwiedzilibyśmy Jaskinie Raj- ale od środka, a później wszyscy razem pojechalibyśmy do Galerii Echo w Kielcach na najwyższy dostępny parking i tam coś zjedli i pogadali?
Co o tym myślicie?
-
- Przeglądacz
to też jest jakiś pomysł