SPOTKANIE W WARSZAWIE - mini spocik
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
no zgadzam sie ale od czegos trzeba zaczac...spacewalker pisze:to spotkanie to bardziej rekonensans niz spotkanie.
mam nadzieje ze długo nie bedziemy czekali na nastepne spotkanie... no i w jakis fajniejszych okolicznosciach... lepiej sie do tego przygotujemy napewnospacewalker pisze:Na nastepne trzeba się lepiej wyposazyc.

- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
No właśnie - może wyjazdowy zlocik np Zegrze oczywiście przy ładnej pogodzie :-)Dodi pisze:no zgadzam sie ale od czegos trzeba zaczac...spacewalker pisze:to spotkanie to bardziej rekonensans niz spotkanie.
mam nadzieje ze długo nie bedziemy czekali na nastepne spotkanie... no i w jakis fajniejszych okolicznosciach... lepiej sie do tego przygotujemy napewnospacewalker pisze:Na nastepne trzeba się lepiej wyposazyc.
-
- Zaawansowany
- Auto:: 2,0 TDI BKD, DSG, 2005
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
no widzę, że apetyt rośnie w miarę jedzenia; fajnie, ze pierwsze spotkanie sie udało; ja wolałbym ustalić, ze spotykamy się zawsze w ten sam dzień tygodnia - raz na miesiąc, co dwa miesiące raz na kwartał - prościej będzie planować.
za kolejnym spotem jestem oczywiście jak najbardziej za ale najbliżesze 3-4 tygodnie raczej zajete - no ale wszystko się może zmienić
a co z naszą koleżanką Izą? jedna z nielicznych kobiet i od razu taki zawód
za kolejnym spotem jestem oczywiście jak najbardziej za ale najbliżesze 3-4 tygodnie raczej zajete - no ale wszystko się może zmienić
a co z naszą koleżanką Izą? jedna z nielicznych kobiet i od razu taki zawód

- Dodi
- Władca postów
to jest bardzo dobry pomysł... no ale wiadomo - początki...anko1973 pisze: ja wolałbym ustalić, ze spotykamy się zawsze w ten sam dzień tygodnia - raz na miesiąc, co dwa miesiące raz na kwartał - prościej będzie planować.
no własnie... moze sie przestraszyłaanko1973 pisze:a co z naszą koleżanką Izą? jedna z nielicznych kobiet i od razu taki zawód

-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
ej tam TSI ... no cóż ciszej, nie klekocze, nie dymi na czarno .... a przy przebiegu rocznym 15K to i te 10 l benzynki do wytrzymaniaspacewalker pisze: Ahh... ten Czarny Cross ..... Szkoda ze TSI ;(
tak, tak pierwsze koty za płoty ....
wakacje się kończą to więcej weekendów W-wa będziemy. Można ustalić spotkanka w każda pierwszą niedziele miesiąca
fajne miejsce jest przy wieży lotniska na Bemowie ... duży parking( teraz było 7 aut ale bezie ich przybywać ) obok knajpka Zepelin ... jak już na otwarte maski się napatrzymy to jest się gdzie zagrzać.
podsumowując było miło i miło !
Pierwszy VW w rodzinie 

-
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 TDI140 KMDSG
- Imię:: Iza
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Jestem, jestem 
niestety nie mogłam w sobotę podjechac. Przygotowuje się do egzaminu certyfikującego i nie zawsze nam czas.
Pomysł regularnych spotkań jest super.
Jesli moge zgłosić propozycję miejsca to zgłaszam polanę Zimne Doły w Zalesiu Górnym. Jest duzy parking. Na polanie są wiaty, stoły oraz ławy drewniane, miejsca na ognisko itp. no i teraz las bedzie wygladał malowniczo.
Dla odwaznych jest Małpi Gaj
.
Nawet fajne miejsce na rodzinny spacer.
Nawet moge zdjęcia wrzucic
Tak, to miesce jest blisko Piaseczna
ale kichy bym nie proponowała

niestety nie mogłam w sobotę podjechac. Przygotowuje się do egzaminu certyfikującego i nie zawsze nam czas.
Pomysł regularnych spotkań jest super.
Jesli moge zgłosić propozycję miejsca to zgłaszam polanę Zimne Doły w Zalesiu Górnym. Jest duzy parking. Na polanie są wiaty, stoły oraz ławy drewniane, miejsca na ognisko itp. no i teraz las bedzie wygladał malowniczo.
Dla odwaznych jest Małpi Gaj

Nawet moge zdjęcia wrzucic

Tak, to miesce jest blisko Piaseczna

- Dodi
- Władca postów
myślę ze miejsce jak najbardziej wporzadku... byłyby gdzie grilla zrobić i przy okazji pogadać nie tylko o TouranachIza_30 pisze:Jesli moge zgłosić propozycję miejsca to zgłaszam polanę Zimne Doły w Zalesiu Górnym. Jest duzy parking. Na polanie są wiaty, stoły oraz ławy drewniane, miejsca na ognisko itp. no i teraz las bedzie wygladał malowniczo.
Dla odwaznych jest Małpi Gaj.

- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy