Powiem tak,jeśli ktoś nie chce żeby jego tablice były widoczne to ma tak być i nie ważne czy kręcimy ,robimy czy dostajemy zdjęcia filmy itd.Jeśli wysyłamy swoje zdjęcia i nie zakrywamy tablic to wyrażamy zgodę na pokazywanie tablic i przy każdym wysyłaniu zdjęć dopisujemy czy wyrażamy zgodę na publikację zdjęć . Myślę że to powinno być zapisane w regulaminie forum, żeby było jasno i wyraźnie napisane i żeby nie było później nieporozumień.
Powiem tak,jeśli ktoś nie chce żeby jego tablice były widoczne to ma tak być i nie ważne czy kręcimy ,robimy czy dostajemy zdjęcia filmy itd.Jeśli wysyłamy swoje zdjęcia i nie zakrywamy tablic to wyrażamy zgodę na pokazywanie tablic i przy każdym wysyłaniu zdjęć dopisujemy czy wyrażamy zgodę na publikację zdjęć . Myślę że to powinno być zapisane w regulaminie forum, żeby było jasno i wyraźnie napisane i żeby nie było później nieporozumień.
Ten punkt (wytłuściłem go) myślę, że jest najważniejszy, aby rzeczywiście uniknąć baboli jakie ja wywaliłem...
Pewna część forum jest niewidoczna dla gości...Przede wszystkim sprawy klubowe. Trzeba się zalogować by uzyskać "pełny" dostęp do forum... Było już to powiedziane.
Nie umniejszając jarrymu swoją robotę robię cały czas!
Tyle, że każdemu nowemu na PW wysyłam. jarry zresztą o tym wie.
Jak w dwóch działamy, to nikogo nie opuścimy!
Eljot pisze:Nie umniejszając jarrymu swoją robotę robię cały czas!
Tyle, że każdemu nowemu na PW wysyłam. jarry zresztą o tym wie.
Jak w dwóch działamy, to nikogo nie opuścimy!
Ja swoje też o FB pisałem do Jarrego by dodał - przecież każdemu z nas zależy by było nas widać. Dzisiaj muszę pochwalić: kolesie ze Startera - wiedzą że: najlepsze strona o vw touran jest nasza. Następnie forum golfa i passata.
Mam propozycję aby od stycznia zdjęcia z danego miesiąca, które wygrały w plebiscycie i będą w kalendarzu były publikowane przez cały miesiąc jako zdjęcie w tle na naszym profilu FB. Jeżeli autorzy wyrażają na to zgodę to proszę o przesłanie mi zdjęć na maila z podpisem jaki ma zostać umieszczony i podaniem miesiąca jakiego dotyczy. Myślę że będzie to dodatkowe wyróżnienie dla zwycięzców Mail : tomek.wlkp@interia.pl