Adam, to radio zamawiałeś na stronce erisin.com? Powiedz mi czy musiałeś jeszcze coś dopłacić tj cło i Vat, celnicy przechwycili?
Też chcę coś takiego kupić od ryżowych przyjaciół lecz wciąż się waham. Już mam coś upatrzone na aliexpress ale tutaj podsunąłeś mi inne, całkiem ciekawe źródło. Najbardziej obawiam się, że zrobię przelew a radyjka się nie doczekam
Tego że nie dojdzie nie musisz się obawiać jedno trzeba im przyznać są słowni. To jest już 2 radio kupione stamtąd. Jeżeli kupisz 1 szt jednorazowo to nie musisz się obawiać że dowalą ci cło czy też jakiś Vat jeżeli kupujesz na swoje potrzeby jedną szt nie częściej niż co 6 miesięcy to nic ci nie grozi, a poza tym jeśli kupisz na stronie erisin.com to najczęściej jest ono wysyłane do Ciebie z UK lub Niemiec więc jest spoko.
Jeśli chcesz kupić to w żadnym wypadku nie kupuj radia z systemem windows bo się tnie na androidzie chodzi bardzo płynnie.
Ostatnio zmieniony pt gru 16, 2016 23:27 przez Adamfx, łącznie zmieniany 1 raz.
Adamfx pisze:Tego że nie dojdzie nie musisz się obawiać jedno trzeba im przyznać są słowni. To jest już 2 radio kupione z stamtąd. Jeżeli kupisz 1 szt jednorazowo to nie musisz się obawiać że dowalą ci cło czy też jakiś Vat jeżeli kupujesz na swoje potrzeby jedną szt nie częściej niż co 6 miesięcy to nic ci nie grozi, a poza tym jeśli kupisz na stronie erisin.com to najczęściej jest ono wysyłane do Ciebie z UK lub Niemiec więc jest spoko.
dzięki Adam za odpowiedź. Dobra zamawiam na erisin a jak z płatnością tam wygląda. Normalnie przez PayPal płaciłeś?
Widzę, że tam jest właśnie wybór czy ma być wysłane z Hong Kong czy np z Germanów. Jak ty postąpiłeś?
Tak płaciłem przez PayPal, a przesyłka zależy co w opcjach ale mnie wysyłali z europy. Nie radze Ci przed świętami zamawiać bo ja tak raz zamówiłem moje 1 radio to mi w lutym przysłali zmożony okres przedświąteczny, lepiej pod koniec stycznia lub początek lutego zamawiać na 2 radio czekałem 7 dni.
Tworzysz sobie konto w PayPal i przelewasz środki ze zwykłego konta w zł, do kwoty musisz doliczyć opłatę za przetworzenie na $, ja płaciłem w $ było korzystniej z wymianą
Nadal masz to radio ? Powiedz jak oglądasz TV ? Masz spec antenę? Z doświadczenia wiem, że radia tego typu (milion opcji) nie są zbyt szybkie jeśli chodzi o oprogramowanie. W skali 0-10 ?
Nie, radio sprzedane. Kupiłem sobie jeszcze nowsze i mam TV i w pip bajerów, co to jest spec antena ?
tak jak piszesz milion opcji ale tamto i obecne jest bardzo szybkie w skali od 0-10 to dałbym 9
Spec antena chodzi Ci o WiFi ? to jest i całkiem nieźle działa, obsługa 3G, bluetooth jest i również TV HD realizowana przez 2 anteny tv da się oglądać do około 240km/h dane według producenta sprawdziłem do 210km/h odbiera rewelacyjnie, radio FM i AM oraz DAP+ działa przynajmniej w Bydzi