Ramki klubowe - luźny temat
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
to się nazywa żenadapeterb pisze:(...)Ramki doszły. Tylko jest małe ale. Na listwie miał być nadruk czy przyklejona naklejka, bo jak dobrze czytałem to miał być nadruk(...)

to się nazywa kicz bo rozumiem jeszcze jakby to była naklejka jak klubowa czyli osobno każda literka, znaczek itd. a tu mamy ciachniętą taśmę klejąca z nadrukiem. Ciekawe na czym drukowane? Ciekawe jak zachowa się na słońcu jak się taka powierzchnia rozgrzeje, nie wspomnę już o myjni.marynarz75 pisze:moze nie lipa, tylko jest to naklejka a nie trwały nadruk na plastiku
Zwracam także uwagę, iż czerń ma inny odcień od reszty ramki. To się będzie na bank rzucało w oczy jako małoprofesjonalne wykonanie.
a to się nazywa pocieszenie bo koszt dwóch paczek fajek umówmy się nie jest wielkiCena kpl ramek: 9,00 PLN (2 sztuki)
Wysyłka pocztowa: 11,00 PLN (max 2 sztuki)
Wysyłka kurierska 18,00 PLN (max 30 sztuk)

Ostatnio zmieniony czw lut 16, 2012 20:12 przez Ciapek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
-
- Władca postów
- Auto:: 1.4 TSI DSG HL 2016
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 16 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
No żalu do Lyjo nie mam bo na aukcji sprzedawcy jest wyraźnie napisane, że robi nadruki. Nie ma tam nic, że jest to naklejana folia z nadrukiem. Bo taką naklejkę to mogliśmy zamówić osobno i nie trzeba by było zamawiać całych ramek.Ciapek pisze:to się nazywa żenadaRaczej nie ze strony LYJO bo chciał dobrze, może nie wiedział.
- QQRYDZA
- Expert
- Auto:: 1,9tdi
- Imię:: dar
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
peterb nie drażnij LWApeterb pisze:No żalu do Lyjo nie mam bo na aukcji sprzedawcy jest wyraźnie napisane, że robi nadruki. Nie ma tam nic, że jest to naklejana folia z nadrukiem. Bo taką naklejkę to mogliśmy zamówić osobno i nie trzeba by było zamawiać całych ramek.Ciapek pisze:to się nazywa żenadaRaczej nie ze strony LYJO bo chciał dobrze, może nie wiedział.

- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Właśnie wróciłem do domu i widzę że QQ już mi pisze na GG że jest problem z ramkami.
Wtopa ewidentna, miał być sitodruk a nie naklejka, zresztą na aukcji jest to napisane, że są wykonane sitodrukiem:
http://allegro.pl/ramka-ramki-pod-tabli ... 11385.html
Ja u siebie mam około 40 ramek i najlepsze jest to ze ja muszę te naklejki sam sobie ponaklejać ! To jakaś parodia !
Panowie przepraszam Was bardzo, ale ja nie mam z tyn nic wspólnego. Zrobili inaczej niż miało być.
Spróbuję się tam zaraz dodzwonić i zobaczymy co powiedzą.
Szok, normalnie szok...
[ Dodano: Czw Lut 16, 2012 20:24 ]
Niestety nie odbierają
Powiem wam
ciekawostke jeszcze.
Ja od 2 dni pisze do gostka, żeby mi podał dokładnie ile muszę mu dopłacić za wysyłki i nic. Cisza. Wg moich obliczeń 333 pln powinienem mu dopłacić za wysyłki do Was +100pln za dodatkowy kolor. Zawsze odpisywał od razu w tym samym dniu gdy ustalałem z nim projekt. Zresztą z tym projektem tez były przeboje bo poprawiał go chyba z 12 razy aż był efekt taki jaki Wam zaprezentowałem na forum i który wybraliśmy.
W najgorszym wypadku jesteśmy 360 pln do przodu czyli zapłaciliśmy za same ramki.
Jutro będę próbował się tam dodzwonić co powiedzą.
Wtopa ewidentna, miał być sitodruk a nie naklejka, zresztą na aukcji jest to napisane, że są wykonane sitodrukiem:
http://allegro.pl/ramka-ramki-pod-tabli ... 11385.html
Ja u siebie mam około 40 ramek i najlepsze jest to ze ja muszę te naklejki sam sobie ponaklejać ! To jakaś parodia !
Panowie przepraszam Was bardzo, ale ja nie mam z tyn nic wspólnego. Zrobili inaczej niż miało być.
Spróbuję się tam zaraz dodzwonić i zobaczymy co powiedzą.
Szok, normalnie szok...
[ Dodano: Czw Lut 16, 2012 20:24 ]
Niestety nie odbierają

Powiem wam

Ja od 2 dni pisze do gostka, żeby mi podał dokładnie ile muszę mu dopłacić za wysyłki i nic. Cisza. Wg moich obliczeń 333 pln powinienem mu dopłacić za wysyłki do Was +100pln za dodatkowy kolor. Zawsze odpisywał od razu w tym samym dniu gdy ustalałem z nim projekt. Zresztą z tym projektem tez były przeboje bo poprawiał go chyba z 12 razy aż był efekt taki jaki Wam zaprezentowałem na forum i który wybraliśmy.
W najgorszym wypadku jesteśmy 360 pln do przodu czyli zapłaciliśmy za same ramki.
Jutro będę próbował się tam dodzwonić co powiedzą.
Ostatnio zmieniony pn lut 20, 2012 20:55 przez LYJO, łącznie zmieniany 3 razy.
- Cesarz
- Władca postów
- Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
- Imię:: Michał
- Podziękował: 629 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
Ja juz zamontowałem, nic sie nie połamało. Zobaczymy jak przezyja próbe czasu i myjni w najbliższym czasie
miejmy nadzieje że jeżu ma racjejeżu pisze:Nadruk byłby fajniejszy, ale jak jest naklejka to miałem partię takich naszych firmowych i nie było mowy o odklejeniu....
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm