Od pewnego czasu, obserwuję, że na naszym forum jest stała grupa forumowiczów, którzy już tak bardzo przywiązali się i zżyli, że de facto dzień bez zalogowania się jest dniem straconym.
Symbolem akcji jest naklejka "nigdy nie jeżdżę po alkoholu". Organizator akcji, ma przysłać mi ok. 1.200 sztuk egzemplarzy. Jeżeli, ktoś z Was będzie chętny do przyłączenia się do akcji (a liczę, że całość bardzo szybko rozdysponuję) to moja propozycja przy dystrybucji naklejek jest następująca, by:
1. Część naklejek prześlę liderom grup, by w trakcie spotkań mini, mikro i maxi zlotowych były dostępne dla każdego forumowicza. Liderzy jeszcze o tym nie wiedzą ale po przeczytaniu będą wiedzieć.
2. Część w miarę zapotrzebowania będę przesyłał kolegom, którzy organizują na swoim terenie zlot/spotkanie.
3. A reszta zostanie u mnie i w miarę potrzeb będę wysyłał do zainteresowanych grup.
I ostatnia rzecz, która chodzi mi po głowie, rozmawiałem o tym wczoraj z Jarrym, ale na tę chwilę jest to dopiero plan do zrealizowania, ale jeżeli udało mi się zorganizować spotkanie klubowe na Stadionie Narodowym, co wydawało się nie do przejścia bo w pierwszej odpowiedzi, padła propozycja od władz Stadionu, że zdjęcia SN można robić z mostu Poniatowskiego
Więc koledzy apeluję i proszę: Przyłączycie się ? Pokażmy, że nie tolerujemy pijanych kierowców.